A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 135 fős nyomozócsoportja folytatja a hétfő hajnali Lehel utcai robbantásos bűncselekmény felderítését – közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata csütörtök délután. Az országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az elkövető kézre kerítéséért.

A nyomozócsoport már számos nyomozási cselekményt elvégzett, a széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése – olvasható a rendőrségi közleményben. A nyomozócsoport létszáma bővíthető, az országos rendőrfőkapitány intézkedett szükség esetén további erők és eszközök azonnali biztosítására. A nyomozás a teljes szakértői vizsgálatok, bizonyítás tekintetében elsőbbséget élvez.

Tízmilliót ér a banki robbantó – őt keresi a rendőrség

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrség keresi, azt a fekete bukósisakot, sötét kezes-lábast viselő 180-185 centiméter magas ismeretlent, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 cm3 vagy 250 cm3 hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott.

Tízmilliót ér a banki robbantó – őt keresi a rendőrség

Az NNI kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, elsősorban az ügy kapcsán elkülönített ingyenesen hívható 06/80-620-107 zöld számot hívja, de bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Nem értem hogy, hogy nem találják hiszen tisztán felismerhető a képeken az elkövető!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Hamarosan jön Selmeczi Gabika és ráfogja Gyurcsányra.
stone
A képek alapján is állíthatom, hogy ez tutira egy politikus volt:
Kárt tett, majd lelécelt.
bakegya
@stone: ez egy kormánypárti célmotor is lehetett-logikus.
nezelodo
"Horizont
nem értem! 21. század, technikai csúcskütyük! Mi a francnak vannak a biztonsági kamerák ha csak ilyen szánalmas felvételt tud készíteni???"

Óhajod meghallgatásra talált! Sz.helyen már rád is kiabál a kamera, hogy vedd fel a csikket, amit eldobtál. A következő az lesz az lesz, hogy rendszámot festenek a homlokodra meg a tarkódra, nehogy megúszd az országrombolást.

Azt meg nem értem miért a felhajtás, az engedelmes szabadságharcos alattvaló miatt, aki ugyanúgy utálja a szivarozó pocakos kapitalista bankárokat, mint a karizmatikus vezér, (ha nem adja oda a suskát).
bukfenc
@Pálinkafőző Rézüst: január 16., 17:44

Ja... Attól a 20%-tól + ki telik még a liliom tiprás, a pedofília, nekrófilia stb..

ja! úgy veszem észre profi vagy itt egy két dologban., csak, tanács képen kérdezem.

-hogy lehet innen levenni-lementeni erről a motorosról+a gépről olyan fotókat ami nagyítható, forgatható stb stb..?? Elemezhető?
A képelemzéssel ugyanolyan régóta foglalkozom mint a szammisztikával, sokszor a "részleteiben bújik meg az ördög"
(nem akarok a priviben írogatni,-de elrabolt kisgyerek fotójából jó "fantom arcot tudtam csinálni az el rablóról!) igaz, az is más kategória, mert egy elrabolt kis gyerekért bármikor ugrok!
bukfenc
@Pálinkafőző Rézüst: január 16., 17:44

Ha segítesz bele veszlek!
Kapsz 20%-ot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.