A Fidesz aktivistáinak minden háztartásba el kell jutniuk február 15., a hivatalos kampánystart után – mondta a Magyar Hírlapnak Gyürk András, a párt kampányfőnöke.

"Egyéni jelöltjeinknek fejenként legalább ötszáz ajánlást kell összeszedniük az induláshoz, ám nekünk még ennél is nagyobb célunk van, mindenkihez el akarunk jutni, ehhez pedig motivált aktivisták kellenek" – mondta a kampányfőnök a lap szerdai számában.

Hozzátette, ezért küldtek levelet Kubatov Gábor pártigazgatóval közösen a Fidesz tagjainak, miután Áder János köztársasági elnök kihirdette az országgyűlési választások április 6-i időpontját. A levélről a Magyar Nemzet számolt be.

Gyürk András szerint rezsigyűléseiken személyesen lehet jelentkezni Fidesz-aktivistának. Hangsúlyozta, a napokban bejelentett huszonhétezres kampánycsapatuk még bővül, a cél százezer aktivista mozgósítása – írja az újság.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Az egy dolog hogy becsönget - de nem muszáj beengedni. Vagy igen? :-)
human
Erről az összeírósdiról egy átkosbeli vicc jut eszembe:
Egy férfi viccet mesél Rákosiról cimboráinak a kocsmában. Nagy a kacaj és egy háttal ülő férfi odafordul hozzá: - Ez tényleg jó vicc volt. Fel is írnám. Szabad a nevét és a lakcímét!?
bukfenc
@martinpalermo: Elképzeltem... kicsit visítok a röhögéstől...:)))))))))))))))))))
szaboria1
@tavaszi: Látszik azért halvány gőzöd sincs hogy a fidesz hogy csinálja. Gondolod mindenki rohant a anno a kopogtató cédulát leadni bizony kopogtatni fognak most is.
Desischado
Nálam aztán kopogtathatnak! azt hiszem, sürgősen beszerzek egy pittbullt!
kukac50
685 forint nyugdíjemelésért Én nem szavazok rájuk.
Fával fűtők rám még a rezsicsökkentés sem vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.