A Fidesz szerint nem igazak Budai Bernadett MSZP-szóvivő állításai, mert ma többen dolgoznak, mint 2010 előtt, és csökkentek a munkavállalók terhei.

A Fidesz csütörtöki közleményében azt írja: a Gyurcsány-korszakkal ellentétben, amikor megduplázták a munkanélküliséget és negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, jelenleg 22 éves csúcson van a foglalkoztatottak száma, több mint négymillióan dolgoznak, és az európai átlag alá csökkent a munkanélküliség.

A munkavállalók fizetését a 40 százalékos adókulcs helyett ma csak 16 százalékos adókulcs terheli, és a gyermeket nevelők megélhetését családi adókedvezmény is segíti. Emellett januártól 270 ezer kiskeresetű család adója csökkent, és a Fidesz további adócsökkentésben gondolkodik. Ezzel szemben a "Gyurcsány-koalíció" programja "agyonadóztatta a munkavállalókat, eltörölte a családi adókedvezményt és tömegeket ítélt segélyre" – olvasható a Fidesz közleményében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na akkor...első hazugság...a közrabszolgaság csak adattrükközés...kevesebben dolgoznak. Második hazugság...egykulcsos adó??? munkavállalók többsége rosszul járt vele...na akkor ki hazudik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
1956 óta nem menekült el annyi munkaerő Magyarországról a munkanélküliség miatt
,mint az Orbán rezsim alatt !
nezelodo
Úgy beszél a megváltó 2010 előttről, mint a szocializmusban a Horthy rendszerről. Fijjuk, azért jól elvonulgattatok a parlamentben, akkor is, bontottátok a kordont, hugyozókat telepítettek a Kossuth térre, meg játszottatok a tűzzel. Markoltátok két marokkal a költségtérítést, (nem emlékszik senki a Lazarovics 18 millájára, 2006-ból?) Meresztettétek a seggeteket a gyarmatosítók parlamentjében (EU), meg időnként fellöktétek a zasszonyt, hogy átessen a vak komondoron.
szaboria1
De jó lenne ha igaz lenne épp ma jelentették be a Dunafernél az újabb elbocsátásokat.
kukac50
Azt is hozzá mondhatnák,hogy a megélhetéshez kevés pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.