Nyílt levélben követte meg Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) alelnöke Schmidt Máriát, a Terror Háza Múzeum főigazgatóját, amiért őt a Mazsihisz keddi sajtótájékoztatóján „az ott jelenlévő egyik személy … durván sértegette, mélyen megalázta”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"Karsai László később a Hír Televíziónak elismerte, hogy durván fejezte ki magát, ám kijelentette: Schmidt Máriától, mint történésztől nem, mint nőtől viszont hajlandó bocsánatot kérni." Kész, Karsainál a pont.

Ha egy történész tagadhatja a holokausztot, egy bordélyház vezetője miért ne ismerhetné az erkölcsöt?
Csizmás Kond
@m.macskosz: ...szerintem Péterbátyó is csak azért mert nem ő a nagyfőnök...
m.macskosz
@Csizmás Kond: Igazából nem mondta, hogy Scmidt Mária madám egy bordélyházban,
csak egy hasonlatot hozott. Párhuzamot vonhatott volna, hogy Sch.M. és egy bölcsődés között is, aki szintén nem ismeri a XX.századi történelmet. Akkor még elnézést sem kellett
volna kérni.
Csizmás Kond
@m.macskosz: ...főleg Karsai...
Látsz te különbséget köztük ?
m.macskosz
@Csizmás Kond: Karsait nem ismerem, A milliárdos balosgyűlölő Sch.M-tól viszont a hideg kiráz. (A hangjától is, de főleg a tekintetétől!)
Nil
S.M-t nem bírom elviselni. Nem tudom hogy kerülhetett egy ilyen intézmény élére. Ő is egy azok közül akik azt bizonyítják bárkinek bármiből lehet diplomája nem biztos hogy ért a szakterületéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.