Egy családját és beosztottjait rendszeresen megalázó vezető. Egy csalfa férj, aki felesége és gyermekei életét is alárendeli saját politikai karrierjének. Egyházi vezető és politikus, aki finoman szólva is nagyvonalúan bánik a közpénzekkel. Ilyen kép rajzolódik ki abból a botránygyanús dokumentumkötetből, amelynek főszereplője: Tőkés László.

Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Politizáló lelkész?
Vagy politikus reverenda jelmezben?

Egyszerűbben: xaralak. Istenben nem hihet, mert akkor félne a pokol tüzétől.
Mi meg eltartjuk. Mint azt, aki ellen anno "harcolt" - akit aztán mégis csak lelőttek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Politizáló lelkész?
Vagy politikus reverenda jelmezben?

Egyszerűbben: xaralak. Istenben nem hihet, mert akkor félne a pokol tüzétől.
Mi meg eltartjuk. Mint azt, aki ellen anno "harcolt" - akit aztán mégis csak lelőttek.
Vizual
Igy múlik el a világ dicsősége. És a FIDESZÉ.
mariaberta
Andrassew Iván Tőkés volt feleségétől kapott levelek alapján kiadott könyvéből megtudhatjuk milyen is a lelkész Úr. Hogyan viselkedett, mint férj és családapa.
Döbbenetes. Hiányzott és hiányzik belőle a tisztesség, annál inkább jelen van a hatalomhoz való ragaszkodás, ha az anyagi előnyökkel jár, de persze ebből a családnak, gyermekeiknek fillérek potyognak. Kiszabta mire mennyit költhetnek stb.
El kell olvasni a könyvet, és megismerhetjük lelkész úr igazi arcát, a Krisztus nevében.
kiskutyauto
Kérdés hogy ezek az állítások mennyire bizonyosak. Lehet hogy csak valaki be akarja sározni rágalmakkal. Lehet hogy a fele sem igaz. Mindenesetre nem zörög a haraszt...
Ha viszont igaz, számomra nem mint politikus, forradalmár, hanem ELSŐSORBAN MINT PAP, mint egyházi ember, mint hívő marad borzalmas szégyenben és nem csak ő, hanem az amit képvisel, vallások és egyházak hamis világa; ám éppen ezért ha igaz a könyv, mégiscsak hasznos lesz az emberiség fejlődésében, egy újabb lépcsőfokot lépünk a vallás és egyház meztelen királyának leleplezésében, a vallások és egyházak végleges bukásában és felszámolásában, kitisztításában a társadalmakból. Tehát tán Tőkés ismét forradalmár lesz, csak kissé másképp... ;)
Nil
Bocs de nekem sosem volt a bálványom - akinek meg az annak az is marad és a baloldal és főleg Gyurcsány lesz az oka hogy ez a könyv megíródott- bemocskolva ezt a "drága embert". Én már nem várok semmit a református egyháztól - egyre jobboldalibb - Luther forog a sírjában. Jézus csak azért nem, mert ugye ő a tanítások szerint a mennybe ment - bár ez sem igaz.
bencemacska
@Nil: Lutherhez az Evangélikus Egyház kötődik, a Református Egyház megalapítója Kálvin János.
Mobil123
Ki a bánatnak bálvány ez a undormány??? Egy trágya keverő alak!!
martinpalermo
Mint mindenkinek van ellensége,----Tőkésnek is.A felesége egy szavát sem hiszem.Az egész duma a papok világát kormolja(volt ok ,is rá)-a kereszténység nevével,választási műbalhéként.
Szvetlana
Nagyon meglepett, amikor a Brüsszeli éjszakákról és tivornyákról olvastam.
kukac50
A Fidesz meg az ilyen alakokat pénzeli az adófizetők pénzéből.
Gyuri Géderről
@kukac50: Az ok egyértelmű. Természetesen azért, hogy a mi pénzünkön jöjjenek ide szavazni ellenünk.
martinpalermo
@Gyuri Géderről: szia.Szerintem,nem tőlük kell félteni a baloldalt---hanem saját belső ellenjelöltektől---a Spanyol polgárháborúban ezt ,nevezték "az ötödik hadoszlopnak"---és ez bizony veszélyesebb lehet mint a jobboldal, úgy ahogy van zusammen!
mariaberta
@kiskutyauto: A könyv legfőképpen Tőkés Lászlónak feleségéhez és fiához írt leveleiből áll, nagyon kevés írás van az írótól.
A válásuk legfőképpen a levelekben leírtak alapján történt, tehát biztosan nem kitaláció és üres rágalmazás.
bencemacska
@mariaberta: Ő úgy képzeli, hogy "kinőtte" a feleségét. Akkor szüksége volt rá, elvette. Ma már másikra van szüksége, levetette!
bundi
és szép lassan elkezd szivárogni a szar a tárolóból... egyre többen kezdenek el beszélni a beavatottak közül, akik féltik a karrierjüket, a vezérék lehetséges bukása miatt...
lehet ez is megindul mint a vörösiszap... és lehet megint adományvonalazni, a bukott vezetők megsegítésére... na de majd a békemenetelők összedobják ezt is... nem?
vagy ők is köpönyeget váltanak, és ellenállóvá nevezik ki magukat, "akik belülről bomlasztották a rendszert"?
Gyuri Géderről
@martinpalermo: Ez így igaz! De jobb ha idegenekkel nem dúlatják az országot. Hülyék vagyunk magunktól is.
martinpalermo
@Gyuri Géderről: Szerintem mi maradjunk ki--nevezettek közül.Vannak ott éppen elegen ,én nem kívánkozom közéjük---egyikhez sem.:-))
Desischado
Sohasem bírtam a képét. Valahogy mindig hamisnak éreztem. Nem lep meg, hogy egy gennyes alak. Sok ilyen van, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.