Szükség van hatósági árra, amíg nem garantálható a verseny a közműszolgáltatásoknál - mondta Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombati sajtótájékoztatóján, a Fejér megyei Polgárdiban rendezett rezsifórum után.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na ez a szájer jóco a fidess maffia joly jokere, ez megírta a tákolmányt egy Budapest- Brüsszel útvonalon, egy okos telefonon. És most megoldja a rezsikérdést is sec perc alatt! És meg is van kérem, hatósági árassá kell tenni a rezsit! 2010-től miért nem tették? Nem tudn, de azért emelték ők is csak azt elhallgatják a kis ördög fajzatok, hát ne édesek! Én nekem valami azt súgja hogy itt valami készül a rezsi
joopapa
folyt: fronton és ahhoz a simicskának köze lesz! Na meg joco az élelmiszer árakkal mi lesz hiába csökken lassan már nullára a rezsi( föleg akinél már kikapcsolták a villanyt és leszükitették a vízcső bekötést), a kaja az meg drága. És mennyit drágult itt egy lista! fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1609581_573665436050850_1623645744_n.jpg
Igazi Trebics
Csókolom!
A tudós ember arról felejtkezik el, hogy egyfolytában hatósági ár volt!! Nem a szolgáltatók döntötték el, hogy mennyi az annyi!!
Ez egy nagy etetés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.