Boross Péter javasolta Szakály Sándort a Veritas Intézet élére és szerinte a történésznek ott is kell maradnia. A volt miniszterelnök úgy tudja, Orbán Viktor sem gondolkodik erről másként. Boross szerint Szakály egészségesebben gondolkozik a magyar történelemről, mint az az értelmiségi kör, amelyik a Demokratikus Chartát szerkesztette, most pedig beleavatkozik a baloldali összefogásba. Az ATV Szabad Szemmel című műsorában az is kiderült, hogy Borosst nem érdekli a Szabadság térre tervezett emlékmű, és szerinte elképesztően túlreagálják a szobor ügyét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Turbó Pasi
Jól tette! :-)

Elég volt már az agyatlan nácizásból. Ideje a helyükre tenni a dolgokat és kimondani
az igazságot.
Nil
Sose értettem hogy került vezető pozícióba- valamit nagyon tud! De ahogy apukám szokta mondani: ő sem állt észért sorba.
Brother Louie
@Nil: melyik pozícióra gondolsz? Mikor magyarszocialistamunkáspárti volt vagy mikor MDF-es. Vagy most mikor fiataldemokrata?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.