Az államtitkár azt állítja, hogy a napelemek is a Nap fúziós energiáját hasznosítják. Na de akkor mi van a fotoszintézist végző növényekkel? Az államtitkár valamit nagyon tudhat. Ha már napelemekhez nem ért. Azok ugyanis valójában természetesen nem napelemek a szó szoros értelmében, amennyiben nem csak napsütésben működnek. A fényképészek ősöreg fénymérői, vagy a zsebszámológépek fény-elemei szobában, és egy izzólámpa fényénél is hajlandóak voltak elektromos feszültséget generálni. Amiért azért felelőtlenség lenne azt állítani, hogy kis fúziós erőművek vannak becsavarva az asztali lámpa foglalatába.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Államtitkár Úr! Igaza van. Nem gondolja, hogy jobban ki kellene használni a Nap ideküldött energiáját és napelemeket rakni a házak tetejére? még az is lehet, hogy kevesebb munkája lenne a Paksi Atomerőműnek!
Csak mert látom, annyira megtetszettek a napelemek Önnek, és ebben véletlenül egyetértünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.