A kormánypártok közös választási listájának nagy meglepetése a negyedik helyen indított Mátrai Márta. A fideszes képviselő jogászként végzett, régóta a párt tagja, de a parlamenti munkának egyáltalán nem aktív szereplője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A parlamenti munkának egyáltalán nem aktív szereplője."

Naná, hogy nem. Az az egy tv.javaslat is túlzás volt tőle, hiszen csak azért tették oda, hogy nyomja a gombot és vigyorogjon szépen a műanyag fogsorával.
Dr. Felipe
@A Tündik bündije: Én wittner geronazzot tettem volna a negyedik helyre. Az mégis csak jobban mutatna köteles elvtárs mellett és jobban is képviseli a fideSS filozófiát.
tavaszi
...most már kimondottan tetszik..és élvezetes hogy az ellenzéknek ...minden kormánypárti szőlőszem savanyú. ...ha belegondolok,hogy ápr. 7-én milyen lesz a mimikájuk...nos tényleg alig várom. (Maszek közvéleménykutatásom: 65 lakásos házban mszp-szórólapból 45 darab volt.a gyüjtőbe...fideszesből 9 darab...pedig itt nem látja senki,hogy ki mikor veszi ki a ládából. ...ennyit a "félelmet vizionáloknak"
nemsemmi
@tavaszi: Nehogy meglepetés érjen!
Tudjuk, hogy a nagy "demokrata" Orbán hogyan viseli a vereséget.
Majd megint utcára viszi a huligánokat, felgyújtanak néhány autót, elfoglalják a tvszékházat, (bár azt már nem biztos mrt az már az övék), Azután megint jöhet a rendőri brutalitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.