Az elmúlt hetekben érezhetően megnőtt a Szlovákiából Magyarországra érkező vásárlók száma. A gyenge forint miatt akár a miskolci hipermarketekig is hajlandóak elmenni a potenciális vásárlók.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@moiszikf: Köszönöm szépen a tájékoztatást, már arra mertem gondolni, hogy azok a csúnya multik magyar embereket alkalmaznak és fizetnek, a NAV-hoz és a helyi önkormányzatoknak adóznak, magyar beszállítók, őstermelők áruival töltik polcaik nagyobb részét, ls még oly balga voltam, azt képzeltem, hogy infrastruktúráikat is magyar földön építik, amivel magyar vállalkozóknak és alkalmazottaiknak adnak munkát, s még a magyar GDP-t is növelik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@F_Viktor: Szép az a 16,6 %, csak valós is? Itt fizette be,vagy "Valahol Európában"? És vajon a sok egyéb teherből mennyit és mennyi ideig kapott meg előre (vagy utólag)? állami támogatás gyanánt? Vagy ezek kimaradtak a statisztikákból? Nem biztos, hogy Te infóid valósabbak, sőt! A féligazság még rosszabb, mint a hazugság.
A papagájságról csak annyit, hogy én a mostani bandát simán az előzővel egy cellába zárnám, elvégre egy cég. Gondolod, hogy egy ekkora országban, létezhet két, egymással "ellenséges", milliárdos réteg? Ráadásul mindegyik ugyan abból lett gazdag.
A jobbiknak meg adj 24 évet és utána ítélhetsz, addig alaptalan.
m.macskosz
@coyote3: 19,25
Mivel ilyen "szelbatyo" -k is járnak ide,
--szellemi képességekkel kevéssé megáldott kommentelő kartársak--,
javaslom, hogy az ironikus, szarkasztikus, szellemes, kétértelmű
hozzászólásaidhoz fűzz lábjegyzetet, magyarázatot, stb.! :)
F_Viktor
@moiszikf: 1) Ott a link, s ha tudod mi az a mérleg, akkor nem feltételezel ilyen ökörségeket amiket leírtál ("Valahol Európában", meg "előre kapott állami támogatást"). Ezek nem statisztikai adatok, ahogyan feltételezed, hanem NAV-hoz beadott adatok!

2) A Jobbiknak nem kell 24 év, 2 év alatt nyomorba, középkori állapotokba/életszínvonalba döntené az országot.
moiszikf
@F_Viktor:
1.) A "hivatalos" statisztika is csak statisztika. A NAV csak azt látja, amit megengednek neki. A könyvelő, na az más. Én tőle szerzem az "infót". Bocsájtsd meg nekem, ha sz@rok a hivatalos adatokra, egy olyan országban, ahol HAVI 1, azaz EGY munkaórával már hivatalosan is "munkavállalónak" számíthatok. Egy országban, ahol egy EU-s választás előtt lehet 1%-ra becsülni egy pártot, ami azután közel 15%-ot ér el.

2.) Tudom, most ez a "slágerduma", mivel a nácizás nem jött be. Élnek és virulnak a jobbikos önkormányzatot, polgármestert választó közösségek. Sehol egy nyilas zászló, gettó, stb., amitől eddig rettegtetek. Közben meg minden épkézláb kormány-, vagy "demokratikus ellenzéki" javaslat, hosszú évek óta szerepel a Jobbik programjában, max. jobb formában. (Egy kis "középkor" meg amúgy is ráférne az egész világra.)
F_Viktor
@moiszikf: 1) Igen, mérleget, beszámolót, könyvelő készíti :-)
A közvélemény kutatási adatok mostanság ennyire megbízhatóak, ezért mondom, hogy a Századvég eredményeihez képest lesznek nagy meglepetések április 6.-án.

2) Toroczkai munkájára van rálátásom, eddig jól csinálja munkáját.
Én - többek között - Jobbik gazdasági programjára mondom, hogy vállalhatatlan, most nem játszik a nácizmusa, ámbár az EU kapcsolatokra, s ezen belül a gazdaságpolitikánkra is nagyon kihat.

A világ köszöni, nem kér a középkorból...
moiszikf
@F_Viktor: 1.) Aaaaaannyira bírnék egy 1/3 Fityisz, 1/3 "Balos", 1/3 Jobbik eredményt! Akkor biza kiderülne, ki a "ribanc"! Ki tudja, még az is lehet, hogy én is "kijózanodnék" a jobbikosságomból? :-))))

2.) Izland, többé-kevésbé már meg is valósította. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.