Megvenné az Összefogás a 600 millió forintért meghirdetett "Magyarország jobban teljesít" kampányszlogent - erről Szigetvári Viktor, az Együtt-PM pártszövetség társelnöke beszélt az ATV Start című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bokros nem szokta szépen csomagolni a mondanivalóját (nem butítja le birka szintre), de többnyire igaza van.
Annak idején amikor még természetes volt, hogy a gazdaságpolitikát (is) szakemberek csinálják nem gondoltam, hogy Bokrosnak ennyire lehet örülni. Akár egy nagyobb csomagnak is örülnék, ha ezzel megakadályozza az ország teljes lecsúszását.
gomez
Örülök a hírnek annak ellenére hogy szegény még mindig a csomagjáról meg a bajszáról elhíresült ebben a mindenhez értünk országban! Remélem Bajnai nem feledkezik meg Oszkó Péterről sem akinek szintén sokat köszönhetünk a fájni fog csomaggal! Lássuk be
hogy a politika az úri huncfutság! Egy országot vezetni csak szakértelemmel, és becsülettel lehet! Ez nem jellemző egy mai politikusra sem!Lopni csalni hazudni! Legyen az arcodon vastag bőr tudd letagadni a múltadat ha kell még az anyádat is! Ez van!!!
aborisz
Jaj. most már tényleg csomagolni kell a bőröndöt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.