Kocsis Máté országgyűlési képviselő azt írta a Facebookon, hogy "Mesterházy Attila MSZP-je már nem csak lop, de a képünkbe is röhög".

Kocsis Máté azután írt egy bejegyzést a közösségi oldalon, hogy Simon Gábor beadott egy újabb vagyonnyilatkozatot, amiben Kocsis nem találja a "sógoroknál tartott summát".

"A szocialisták azt mondták, hogy Simon Gábor ma megmutatja, hogy honnan jött a pénz. Én naiv, keresem-keresem a ma benyújtott vagyonnyilatkozatában, de ebben sincs nyoma a sógoroknál tartott summának. Aztán olvasom a magyarázatot, hogy Simon azt mondta „nincs olyan rovat", ahová beírhatná a 240 millió forintot.

Íme, Mesterházy Attila és az ő MSZP-je! Már nemcsak lopnak, de pofátlanok is. A képünkbe röhögnek, hogy "nincs rovat", ahová beférne a 240 millió." – írta Kocsis.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na meg kusza szem elvtárs kiírta minden idők legnagyobb giga kommunikációs tenderét, laza 6 milliárd forint értékben és hát ki más nyerte volna meg mint a fideSS közeli fíjjuk.

Amíg simont baszogatják a rongyos 250 milláért addig a fíjjuk szép csendben elballagnak a 6 milliárd forinttal. Mert hát ki tudja mit hoz a jövő április 6. án. Most kell spájzolni az esetleges újabb 8 szűk esztendőre mert lehet hogy holnap már nem lehet.
Ez mindig is így volt, a fideSS kreál valami gumicsontot amit bedob a köztudatba ami eltakarja az ők még nagyobb disznóságát.

Borsó szemű kocsis gyerek akkor most kik is lopnak és kik röhögnek a képünkbe? Ti néztek hülyének bennünket és röhögtök a képünkbe.

Loptok csaltok hazudtok buktok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"taglo
Kiakadt Simonra ! Kis szófosó, a dajcstomira nem akadsz ki ??? Ő 4-milliárdot baxott el a kapukra ,ami most a szemétbe került , talán erre is mond valamit a BTK !!!"

Tíznek is föle volt, mert visszavásároltatták, minusz kétmilliárdért, aztán lízingelték hatért, ha jól tudom,a következő kormányok meg fizették több évig semmit.
verőce21
@szablyafűrész: (08:05) Elég szomorú, ha nem találod magadtól a hibákat!

(Csak nem valami újságíró féle vagy?) :)
krumpliorr
Sokan meg ezeken a szar nyikhajokon vannak kiakadva.
Soha nem dolgoztak és amióta megszülettek rajtunk élősködnek.
Termelni a köznek nulla.

Jó lenne már eltakaritani ezeket.
islander
Máté Úr ! Inkább ezen gondolkozz el:
Közokirat hamisítás miatt megrovásban részesítették a Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté édesapját. Kocsis Sándor Abaújlakon alpolgármesterként vette ki részét abból az akcióból, aminek köszönhetően a 2010-es önkormányzati választások előtti napokban 40 választókorú állampolgárral gyarapodott az addig 90 fős falu lakosainak száma. Öt személyt jelentett be a Kocsis-család házába.

Az encsi rendőrkapitányság a 2010. október 3-i helyhatósági választásokkal összefüggésben ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. „Abaújlak községbe folyamatosan állandó lakcímre jelentkeztek be úgy, hogy az adott lakcímen nem laktak, életvitelszerűen nem tartózkodtak, így a bejelentkezésükkel közreműködtek abban, hogy a hatósági nyilvántartásba a valóságtól eltérő, valótlan adatok kerüljenek. Abaújlak községben az eredeti választói jegyzékben 81 fő választásra jogosult személy került rögzítésre, mely létszám 2010. október 2-án lezárt választási névjegyzékben 121 főre emelkedett” – állapította meg a tényállást 2012. december 12-i határozatában (PDF) a szikszói ügyészség. A 2010. október 3-i önkormányzati választásokon az urnák előtt 121-ből 113 szavazó jelent meg.

A választások eredményét befolyásoló akciósorozat úgy történt, hogy nyolc abaújlaki ingatlanba az addig más Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, főképpen Szikszón élő lakosokat jelentettek be. „Legtöbb esetben az ingatlan tulajdonosai, haszonélvezeti jogosultja, mint szállásadók aláírásával ellátott bejelentkezési okiratok felhasználásával. Ezzel bűnsegédként közreműködtek abban, hogy a hivatalos hatósági nyilvántartás valótlan adatokat tartalmazott” – közölte az ügyészség.
Ezért a nemfideszesre még a falakat is rározsdásodna, apuci megúszta!!!
sasi1115
Szablyafűrész!
Sokszor elugrik írás közben a kurzor, gyakran lehet hibázni vagy elütni egy betűt, ez nem is szabadna hogy téma legyen...
Én emlékszem arra, hogy régebben itt egy nyugdíjas "kis herceg" volt a "helyesírás nehézsúlyú világbajnoka", mindenkit (persze csak azt, akit lehetett) a hibás helyesírásával talált meg.
Persze a helyesírási hibák felemlegetése mindig csak azután következett, miután az érvek elfogytak és már azt sem tudta rendesen hazudni hogy nem fideszes (holott ez a Napnál is világosabb volt mindenki számára), ennek ellenére a végsőkig próbálkozott vele. Szerencsére azt már feladta, és azóta is nyal rendületlenül, de most már büszkén, vállalva hovatartozását...

Aztán amikor egyszer azt írta, hogy "hagy" legyenek itt a propelleren is a fideszesek. Ez a helyesírási hiba szóvá lett téve neki, de akkor sunyi módon kussolt és humorizálni próbált, elterelve a témát a helyesírási hibájáról. Korrekt fideszes. Ennyi.
De úgy látszik, még mindig a helyesírási hibákkal próbálkozik, érvek hiányában.
De "hagy" ossza az észt, kár hogy nincs meg hozzá a tudásalapja.
Csak a "tudás alapja"...
kukac50
Minden embert megillet az ártatlanság vélelme addig ameddig a bíróság nem mondja ki róla,hogy bűnös. Akkor mi a fasznak nyilatkoznak addig?
Nincsen programjuk? Elterelő hadművelet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.