Szimbolikus győzelmet vár a baloldal Esztergomban, ahol az Összefogás a DK egyik legismertebb politikusát indítja. Gyurcsány Ferenc kedden mutatta be az esztergomiaknak Vadai Ágnest, akiről még azt is elárulta, miben vetekszik a feleségével. Gyurcsány a fórumon sok szóviccet gyártott, Mesterházyról szót sem ejtett, Orbánt viszont vagyonnyilatkozati csatára hívta, a fideszesektől pedig szeretet kért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
Nem a Kádár rendszert sírom vissza , hanem azt a gondtalan szabadságot, ami akkor volt.
Nem szóltak bele semmiben , legalábbis én nem érzékeltem. Nem kellet rettegni , hogy az utcán este megtámadnak , ha valamit elvesztettem , másnap ott volt! Kizárt volt , hogy a lakásomba idegen bejöjjön. Talán kétszer igazoltakat. Most rettegés kilépni a házból, a rendőr meg a bűnözés miatt. Otthon lenni is rettegés. Az úton bármikor ok nélkül előkerülhet egy rendőr és megbüntet . Mert van sapkám , vagy nincs istrángom (ami többet árt mint használ kisebb sebességnél), vagy kiéget az égőm ,azért 3 havi jövedelemre bírság. Még örüljek , hogy nem fogja rám , hogy terrorista vagyok , nem rugdal le a földre, mert ezt csinálják olyan emberrel is aki vélelmezhetően ártatlan és esetleg még nyomorultsága miatt nem tud olyan testtartást fel venni amit ezek akarnak tőle. Ezer feltétel kell ahhoz , hogy dolgozzak . Munka mint olyan csak rabszolga szerű van , értelmes alkotó munka nincs. A munkaadó úgy használ ki-fel ahogy akar , ha nem tetszik teljes létbizonytalanságba taszít és az éh bért is elveszik az embertől. Egy év munkanélküliség után , már esély sincs a hajlékelvesztéséből eredő egzisztencia gyengülést behozni ,végleg az utcára és a kukára szoruló lesz az ember. A Kádár rendszerben ilyen nem volt és másokat kihasználó kizsákmányoló szélhámosok sem voltak. Az átlag emberi bérből , ellehetett menni délután a strandra , telet egy fagyira is mindegyik gyereknek. Volt pénz mozira , színház bérletre. a rezsi pedig úgy volt , hogy szaladj hoz ki a pénztálcám jön a villany számlás. Soha nem beszéltek rezsiről a szüleink , azt simán kitudták fizetni , annyi mindig volt a pénztálcában , hogy az ne legyen gond. Ja és a kismotorhoz sem írtak elő könyökvédőt bukósisakot meg egyéb baromságot. A szimszonon lobogott a hajunk szabadon a szélben! Átmehetünk segíteni a szomszédnak szüretelni , disznót vágni, kerítést javítani , sziveségből , anélkül ,hogy a börtön réme lebegett közben előttünk ,hogy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@kkalman: Meg a börtönben is együtt lesznek , azt vigasztalják ott egymást a bűnözőink, ha jön a valós elszámoltatás
JAJMÁR
@Tekla: 05:46 Ezt én nem egészen így gondolom. A Jobbikot én a Fideszhez kötöm, és nem is tartom demokratikus pártnak. A Te véleményedet azonban tiszteletben tartom :)
csa-csa
@Tekla: "Nem kellet rettegni , hogy az utcán este megtámadnak , ha valamit elvesztettem , másnap ott volt! Kizárt volt , hogy a lakásomba idegen bejöjjön."

Van benne igazság, de attól függ hol laktál!
hogy valamit elhagytál másnap ott volt?
na ez nem igaz!
Desischado
@Tekla: Nekem már rég bemutatkoztak, most meg feltették az i-re a pontot! MEGSZAVAZTÁK A FIDESSZEL, PAKSOT, RÉMLIK?! COKI A SZAVAZATOMTÓL, JOBBIK! MOCSKOS BAGÁZS ŐK IS!
Desischado
@JAJMÁR: Megint ugyanúgy látjuk a dolgokat! Ez az én véleményem is erről a mocskos bagázsról!
kkalman
@JAJMÁR: @Desischado: Én sem tartom lehetséges alternatívának a már leszerepelt kettő helyett a harmadikat. Ráadásul már ők is leszerepeltek, ha máskor nem, akkor a paksi szavazáskor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.