Megszólalt a luxembourgi Európai Bíróság főtanácsnoka a testület előtt fekvő Kásler-ügyben. Nils Wahl szerint indokolt azt vizsgálni, hogy a bankok által a devizahiteleknél alkalmazott árfolyamrés tisztességtelen volt-e.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nagyon jól tette a Kúria, hogy továbbította az ügyet. Ugyanakkor, megint azok fogják megfizetni az árát akik soha nem vettek fel hitelt. Mert valakinek fizetnie kell.
SwordFish
Helyes ! Ez alapján a Kúria nem itélhet másként , minthogy a tisztességtelenűl egyoldalúan megemelt hiteltörlesztőrészletek miatt ezekbe a hitelszerződésekbe a bíróságok belenyúlhatnak, sőt jogszabállyal is felűlirhatja őket ennek megfelelően a Parlament!
SwordFish
@coni: "azok fogják megfizetni az árát akik soha nem vettek fel hitelt"

Akkor te máris elkezdheted fizetni, baller! >:-D
nahát
Megoldás: hitelek felülvizsgálata, megszüntetése, ingatlanfedezetek a bankra szálnak, benga devizás meg mehet albérletbe!
Ki akar egy olyan ingatlant kifizetni aminek értéke pl 20 millió és 40 millió a hitel van rajta. A bank viszi az ingatlant, a többi az ő kára, elvégre az ingatlan volt a fedezet!
Így legalább a nem devizahiteles 9 millió ember is jól jár, mert nem kell nekik fizetni mások hülyeségéért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.