A jövőt a gyerekek jelentik, ha születnek újabb gyerekek, van magyar jövő, ha nincs gyerek, nincs jövő - mondta az Országgyűlés elnöke szombaton a Parlament épületében megrendezett Kárpát-medencei családtalálkozón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...ebben lehet valami ...lásd pálinka főzés 0 jövedéki adója...vagy a tervbevett magyar területről Uniós parancsra az akác kiirtása ...mivel nem őshonos növény ...az hogy családok 1000-rei élnek az akácvirágból...az unio leszarja ...ha csak ezt a 2 tételt nézem...a hir igaz lehet ..az UNIÓ ...igen is támadja indirekt a magyar pogárokat ...lásd cukor kvóta , génszaros vetőmag elterjesztése. ...de akár még az utépitéseinket is ...legszivesebben hordozható francia utépitőkkel épittetnék. ,,,,igen az unió támadja a magyar családokat indirekt..
Nyuszicsibe
egen... ez a legnagyobb bajunk...a pálinka meg az akácvirág...
Dr. Felipe
A fideSSnek csak az EU a büdös, a pénze már nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.