A rezsicsökkentés továbbvitelének célja, hogy Magyarország kínálja Európában a legolcsóbban az energiát – ezt mondta a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője kedden Pécsen, egy lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón. Németh Szilárd szerint az energiaárak idei, harmadik csökkentésével az európai átlagot fizetik majd a magyar családok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ahhoz már nagyon hülyének kell lenni aki ezt is bekajolja ugyanis az orosz hitel beépül az árakba, ráadásul az oroszok mondják meg hogy mi mennyi legyen ahogy egy gyarmati országban szokás.
kukac50
A rendszerhasználati díjak emelésével szedi be a Paks 2 építéséhez szükséges 20%-ot a Fidesz.
coni
Egész Európa rajtunk röhög. Bár a Köz-Hír TV bizonyára másképpen vágja be az anyagot.
Ott egész Európa irigykedve minket csodál.
human
Most hallom a környezetvédelemért felelős fideszestől, hogy Paks megépül, de nem kerül üzembe a tiltakozások miatt. Tehát a mutyi azért meglesz (szállítók, építők, média reklámok).
Olyan lesz ez mint a sportcsarnokok esete. Ott lesz egy nagy építmény a semmiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.