„Aki honfitársait árulja el, az a saját nemzetét, hazáját árulja el! A holokauszttagadók méltók minden magyar ember megvetésére.” Szegedi István és az Együtt-PM szövetség közleménye a holokamuzó jobbikos politikus ügyében.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@bárzongora: Gondolkodó és látó ember észreveszi a múlt tragédiáját, ezen nem humorizál, nem vonja kétségbe, hiszen számtalan bizonyítéka van, de élnek még azok közül is sokan, akik abban az időben látták, tapasztalták, elszenvedték a borzalmakat.
A mai Mo. társadalom többsége, a világ országainak nagy többsége tudja! Nem hamisít történelmet.
Az van, hogy ezt a jobbikost nem hatalmazta fel senki, hogy szójátékot csináljon emberek millióinak tragédiájából, erre csak beteg ember képes.
Most már érted mi a különbség a normális és a beteg emberi elme között? Vagy magyarázzam még?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bárzongora: Látom, te az értelmesebb fajtából vagy, lehetne két kérdésem?

1) Miért vonulgattok egyenruhába?
2) Miért jobb az orosz "gyarmat", mint az EU-s gyarmat?
nehogymá
na megint izmoznak a álkulturált tahók
bárzongora
Na! megint böfög a valódin bunkó tahó!
Desischado
@bárzongora: Lehet itt arról beszélni, hogy ki a bunkó. Észérveid nincsenek, a világképed torz, de nyugodtan fröcsögjél, senki sem törődik vele. Azért szánalmas, hogy sértegetsz olyan embert, - F. Viktor - aki nálad százszor külömb! De neked, meg a bandádnak, ez is belefér.
Desischado
Én láttam a Schindler listája c. filmet, és végigsírtam! Spielberg elmondta, hogy számolni olyan embertől tanult, akinek a karján ott volt az a szám, amivel azonosították a haláltáborban. Aki ezt tagadja, az nem ember! Ezt nem szabad elfelejtenünk, hogy sok, - 6 millió - embertársunknak kellett elpusztulnia, egy fasiszta, őrült rendszer miatt! A jobbik már elég régen kimutatta, miféle párt! Szégyen rájuk, valamint erre az ágostonra is! Vajon mit szólna, ha zsidó lenne 1943-ban mondjuk? Hogy nem szégyellik magukat! Nem engedhetjük, hogy ez a borzalom elfelejtődjön, vagy isten ne adja - visszajöjjön! Ha kamu, akkor azok a csontsovány emberek akiket a haláltáborokban találtak, mik? Talán szinészek? Hogy nem bír elsüllyedni ez az alak szégyenében! És csak a végére mondom: nem vagyok zsidó, hanem ember, akinek mindegy kinek milyen a származása!
F_Viktor
@bárzongora: Látom, te az értelmesebb fajtából vagy, lehetne két kérdésem?

1) Miért vonulgattok egyenruhába?
2) Miért jobb az orosz "gyarmat", mint az EU-s gyarmat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.