Vona Gábor szerint nem a Jobbik tehet arról, ha a tisztességtelen emberek között a cigányok száma magasabb, kormányra kerülésük esetén csendőrség és az Új Magyar Gárda vigyázna a rendre, a pedofilokat pedig kémiai kasztrálásnak vetnék alá. Ennek ellenére a miskolci kampánynyitón sokan túl óvatosnak tartották az elnököt, és a régi tüzet hiányolták a pártból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Sajnos, ma reggel a BKK-n volt egy kalandom, amelynek következtében ma nem lopták be magukat a cigányok a szívembe! Olyan magas lóra ültették őket a politika, úgy elszemtelenedtek, hogy a fehér embert félemlítik meg. Nem vagyok rasszista, de az ilyen
élethelyzetek nem tesznek megértővé. Tisztelem azokat a romákat, akik szeretnének becsületesen, tisztességesen élni, dolgozni, gyereket nevelni, de a való életben a másik véglet a szembetűnőbb, márpedig az, amit a saját bőrén negatívan tapasztal meg az ember, azt hiába próbálja liberális gondolkodással elfogadni. Amikor nem az éhezésről szól a történet, hanem az alkalmazkodás teljes hiányáról, a többségi társadalom lenézéséről, provokálásáról, nehéz emberbarátnak maradni. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@Meine Ehre heisst Treue: Nem ismétlem meg nyilas misi mert, nem akarom magam ki tiltatni! De a véleményem rólad és magad fajtáról, meg van! Én nem rettegem kicsi misi, nincs miért!
joopapa
@Green Bloke: Jobbikos! Há mért nem nekem írsz, most vettem csak észre hogy meg tíszteltél és írtál! Én nem bánnám ha nyerne a jobbik, legalább kiderülne hogy ezek is csak a hatalomért éheznek meg a pénzért! Ezek még éhesek, a többi már evett rendesen az ország pénzéből! Honnan tudod hogy ezek nem fognak lopni? Az mszp t már ismerjük, a fityeszt is , ezek lopnak az egyik igy a másik úgy! A jobbik ismeretlen ló, csak azt tudjuk róla hogy a fidesz kis őccse, és hogy a legtöbb politikai mondanivalója, a rasszizmus! Lessz itt még jobbik fityesz nagykoalició A programjuk egy utópisztikus baromság! Veled ellentétben nekem nincsen pártom!Én majd eldöntöm akkor kire szavazok, no fidesz no jobbik! És igen az aki a valakit származása bőrszíne vallása alapján ítél meg az nálam náci. Én ezen az oldalon ugyan olyan jogon írok mint más , ne te és hasonszőrű társaid mondják meg hogy nekem mi legyen a véleményem! Miért gondoljátok hogy ti, és eszement vezetőitek tudjátok mit kell csinálni az országgal, és miből kívánjátok azt finanszírozni! És igen , szebb jövőt a jobbik nélkül! Ja és azért kösz hogy nem olyan gusztustalan módon írtál, mint a párt társad ez a Meine Ehre heisst Treue! Ja és ti ilyen nagyon Magyarok vagytok ! Akkor mi a szent szarért van nektek ilyen nevetek, green blake, meine Ehre heisst Treue, ilyen kéne hogy horthy, szálasy ezek "szép magyar" nevek! Igaz hogy egyik halálba küldte nagyapámat, a másikat hadifogságba! Bocs de nekem ez a véleményem ha nem tetszik így jártál, de máskor nyomj rá hogy "Válasz erre", mert enélkül nem tudok válaszolni, most is csak véletlen vettem észre! És az értékes soraidra nem tudtam volna válaszolni!
Meine Ehre heisst Treue
@joopapa: Jaj, de kár!
Nem rettegsz? Akkor te, komám meggyőződésből irkálsz hülyeségeket, ami még rosszabb...
joopapa
@Meine Ehre heisst Treue: Te mnyilas mis nem vagyok a komád!!! Te nyilas misi miért írogatsz nekem, ha hülyeség amit írok! Te misi nekem ez a véleményem ha hülyeség is! És misi vissza kell menni az mno-ra vagy a kurutty infóra! De lehet hogy megmelegedtél és rám gerjedtél? Kicsi misi, makkot kapott! Tudom misike nehéz elhinni hogy másnak más a véleménye, és nem kell mindenbe beleütni az orrodat! Szándékosan nem írtam hogy nagy, mert áthallás lett volna! Mert ugye volt a szegedi csanád esete!!! Tehát kicsi nyilas misi le lehet rólam szakadni! Nem lehet mindenki rasszista!!!
joopapa
@Meine Ehre heisst Treue: Te misi mondtam nem vagyok a komád, de ha teneked ettől lesz erekciód!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.