Szombat éjszaka szívrohamban elhunyt Kopetti Tamás a Jobbik mosonmagyaróvári önkormányzati és megyei közgyűlési képviselője, az ellenzéki párt képviselőjelöltje a Győr-Moson-Sopron megyei 5-ös választókerületben, az országos lista 91. helyezettje – tájékoztatta az MTI-t a Jobbik pártigazgatója vasárnap.

Szabó Gábor közleményében emlékeztetett rá: a 47 éves Kopetti Tamással a Jobbik szombati, miskolci kampánynyitóján még együtt tették le képviselőjelölti esküt.

A pártigazgató felidézte: Kopetti Tamás meghatározó megyei vezetője és szervezője volt a Jobbiknak Győr-Moson-Sopron megyében. 2007-ben ő alapította meg a mosonmagyaróvári Jobbikot és haláláig vezette is azt.

A Jobbik országos elnöksége megrendülten részvétét fejezi ki elhunyt családjának, gyermekeinek, barátainak, tisztelőinek és a Győr-Moson-Sopron megyei jobbikos tagtársaknak. Kopetti Tamást a Jobbik saját halottjának tekinti – áll a közleményben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Meghalni még túlontúl fiatal volt. Sajnálom.
bakegya
Őszinte részvét a családnak!-
Minden jobbosnak intő jel lehetne-a bal oldalát ennyire nem ÉRDEMES SEMMI PÉNZÉRT TERHELNI-mert szerény szakmai tapasztalatom-és ismereteim szerint minden élveszületett embertársamnak a SZÍVE A BALOLDALON DOBBAN ELSŐT IS ,DE UTOLSÓT IS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.