Orbán Viktor évértékelő beszéde egy álomország jelenét és délibábos jövőjét festette le, de a valósághoz semmi köze sem volt – ezt Mesterházy Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@martinpalermo: Szerinted orban mit csinalt ellenzekben? Ejjel nappal az ellenzeket anyazta, sot utcara vitte sleppet, hogy allamcsinyt kisereljen meg.
Akkor mit csodalkozol hogy a mostani ellenzek is szidja orbant. Ez csak termeszetes. Talan dicserniuk kellene?
Na, most mehetsz nyergelni es a csataba a bolond vezereddel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@Hellcat: te sem hiszed amit leirtál...de most már elhiszem nehéz viszakozni. egyelőre a baloldal áll szügyig a lopásban--és a hazudozásban. ...ha gyurcsány lesz ugy fogsz szivni, mint a torkos borz...no koment tovább.
tavaszi
@Yoda69: pontokba szedett dolgok , a mai napon is működnek egytől egyig...nézd legyetek elegen ...váltsátok le ...te fogsz rábaszni nem én, egy baloldali fordulat esetén. fél év mulva azt is lefogod tagadni,hogy a propelleren "vitorláztál valaha is"
Hellcat
@tavaszi: Először is attól, hogy még te nem nézel oda az mind igaz amit leírtam...másodszor...gyuresz nem lesz...nem fog betölteni pozíciót...ezzel csak te riogatjátok az embereket...fidesz féle terror és rágalmazás...
Yoda69
@tavaszi: Meglatjuk, de attol amit orban muvelt az elmult 4 evben barmi csak jobb lehet (kiveve a jobbikot persze, attol meg a fidesz is jobb)
adrenalink
"Hova tünt Damon Hill" akarom írni Kálmán Olga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.