Önfenntartó börtönöket, a 40 év munkaviszony utáni nyugdíj kiterjesztését a férfiakra is, a szabálysértéseknél kiszabható 50 ezer forintos büntetés 5 ezer forintra való csökkentését, a devizahitelek forintra váltását, áfacsökkentést ígér a Jobbik a választási programjában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Olyan szép, hogy beírom az emlékkönyvembe, el ne feledjem.
Csupán az -az 1 kérdésem van, miből fizetik ki a férfiaknak a nyugdíjat 40 év után?
coni
Gondolom az Unió ezer Milliárdjai nélkül tervezik megoldani. Mert az nehezen fog működni, hogy égetik, dobálják az uniós zászlókat, utána meg tartják a markukat. Márpedig az ország abból él, hogy a fejlesztések 93%-át az Unió fizeti.
aborisz
@Szvetlana: Ahol van munka, ott minden van !! És ahol a cigány is dolgozik! Jut eszemben középső fiam 6-osztályos. Az osztálytársa terhes! ÉS még valamit ! Akinek 40-évesen több unokája van .és nem bírja eltartani EGYE MEG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.