A Fidesz nem ismer sem Istent, sem embert, a választás nem lesz sem szabad, sem fair – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Németh Szilárd mai rezsicsökkentéssel kapcsolatos sajtótájékoztatója egy silány propagandafilm volt, kihasználta egy magyar állampolgár szegénységét. A politikus elmondta: lesz ez még rosszabb is, írunk mi még cserkész dalokat a nagy vezetőnek, megköszönjük neki, hogy meleg tejet is lehet inni reggel.

A Simon-ügyről azt mondta: biztos benne, hogy az MSZP-nek nincs köze ehhez a pénzhez. Hozzátette: ez egy csúnya történet, ami sokat árt az Összefogásnak, de nem szabad hagyni, hogy csak erről szóljon minden a közbeszéden – olvasható az ATV.hu olfalán.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tavaszi
ez a pofátlanság csimboraszója ...nyakig van a szarban a baloldal a korrupciót-hazudozást lenyulást illetően ...feletó paksja-józsa paksja , simon laza 240 millája ...és kérem ő ossza az észt . ----és még ami ezután jön----Mi az hogy nem fair, és nem szabad a választás ??? Zakkant bolsi!...azért mert a gyűléseteken maroknyian csápolnak ,arról nem a fidesz tehet basszus . ...igaza volt szanyivitéznek...városomban úgy elbujtak a cocik mint a patkányok...még aláirást sem mernek gyűjteni...mert vcsak megvetés ..és kiröhögés volna ...osztályrészük...egy kis párhuzam: ukrajnában már betiltották a kommunista pártot...fletó---keletről fújó szél fog elsöpörni...ha az Isten nevét szádra veszed...
JAJMÁR
Igaza van! Nem is értem, ha a jobboldalon minden rendben van, miért nem tárják elénk a valóságot? A "nem foglalkozunk vele, mert úgy látjuk nem kell" az ellenkezőjét igazolja. Bizony, bizony Gyurcsánynak már megint igaza van.
coni
@tavaszi: egyetértek, be kéne tiltani végre a kommunista pártokat:

Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kacsa0707
A Feri, bezzeg, minden reggel lát egy istent, amikor felkel, és belenéz a fürdőszobai tükörbe.
tavaszi
@magyarbakancs: légy kedves,és tegyél feljelentést , az én komcsi haverom trafikja jól megy ...nem tudok mit kezdeni ilyen szöveggel. de végül is nem is kell ...akinek sérelme van ,az tegyen érte, széles a jogi lehetőség.
tavaszi
@magyarbakancs: egyébként református vagyok...családom,reakciósnak számitott ...elvettek mindenünket ,boltot -házat, ...de megélhetési "bűnözőként " felvonultam kádár május elsejéin...próbáltam volna otthon maradni...na akkor aztán volt félelem. akik ma azt fröcsögik foggalmuk sincs mit beszélnek.
tavaszi
@coni: ...reformátusként ---marxista középsulim van. a névsorod az nem párt...ha nem "jól felfogott érdek pártkatonák"...nem ugyan az . hiába vonultam május elsején 5 ágú csillaggal a mellemen...kiválló dolgozóként ...a komcsi gyülöletem bent mindég megvolt. leszartam. de meg kellett élni...az biztos velem nem sokra ment a párt ...de a névsorod tagjaival sem...párat ismerek közülük személyesen...
töky
@tavaszi: egyszerűkém ! Ha te ötágú vörös csillaggal vonultál május elsején komcsi gyűlölettel a lelkedben, akkor miért nem köpted le akkor magadat? A foxi maxit is gyűlölettel teli érzelmekkel végezted? Valószínűleg akkor sem voltál jó semmire , azért sértődtél be ennyire a múlt rendszerben . Sajnos a mostani elvbarátaid csapata is ilyen kétszínű szarjankókból, érdekkatonákból áll.
csa-csa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
@tavaszi: 11:11 h@lyeségeket beszélsz. Rendes embernek nem kellett félnie a múlt rendszerben, pl. én, soha, egyetlen egyszer sem vonultam fel. Ezt add össze. Ráadásul egy főügyészség nyomozó csoportjánál álltam alkalmazásban. A többiek sem igazán vonulgattak, inkább csak a buli kedvéért, csak kimentünk megenni a virslit :) .
itzak
Ezt mondja az oszodi boszme, ki letepte lancait ! Miert nem a sajat bunugyeit tarja fel ? Tole bunosebb embernek latszo leny, nincs a magyar politikaban !
viitriol2
@tavasz ugye Te tudod miért is tüntetnek az ukránok? hát a vezéred barátjával-tudod a KGB-s Putyinnal valo "szoros" együttmüködés ellen. ugye érted?i: a többire már-mástól- választ kaptá. l
viitriol2
@itzak: hát igen a kedves-vezető ügyészsége már legalább ezerszer probálkozott, de még egyszer sem sikerült neki.Tehát hol és ki a "bünöző"? tudod ha vezéred ellen egy igazi FÜGGETLEN ügyészség"probálkozna- elsőre sikert érne el
magyarbakancs
@tavaszi: Én meg romlót Római katolikus vagyok.
Nem ez az érdekes hanem az ,hogy mindig azok komcsiznak kik valamikkor a szekerét tolta és jól élt belőle.
Tisztességesebb meg maradni mint állandóan világnézetet váltani mert a széljárás más.
Igen a Fidesz a legmocskosabb komcsikkal van tele.
1990-ben a volt pártitkár elvtárs ki volt a munkahelyemen nagy MDF-s majd Fideszes lett.
Nem hagytam ki szemközt köptem a mocsadékot.
Mit ad isten trafikja lett nem is egy hanem 18.
Mocskos szarházi büdös szemét banda a Fidesz.
Cicamama55
@tavaszi:Akkor tisztában van azzal, hogy mi a félelem. A különbség az, hogy most az egész népet-aki nem Fideszes-tartják frászban! Ez a szám pedig nem kevés!!! Soknak nem jutott itt 4 évig az anyagi javakból, s ezt nem tudja senki cáfolni igaz érvekkel!
bence
@tavaszi ! Ezt te még be is mered ismerni ?! Az a szomorú,hogy ilyen becstelen,köpönyegforgató emberekből lettek a valakik,akik ahol jól laktak,oda szartak ! Na ilyenekk vagytok ti kommunisták ! Majd csak várjatok ! Mindenki megkapja a jól kiérdemelt jutalmát ! A SORS keze,még senkit nem került el ! Ha előbb nem,de utóbb mindenkit utolér ! Ez alól te sem leszel kivétel !
Cicamama55
@itzak: Ezeket csak a Fideszesek hangoztatják! Hiába citálták őt bíróságok elé, nem tudtak rajta fogást találni!!!A közrádió és a köztelevízió erről nem számolt be?!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
juditida
Kedves kommentelők, ez a magát "tavaszinak" nevező akárki egy barom ! Nem kellene foglalkozni vele. Ilyenek a ma magukat hithű keresztény-jobboldali-stb-nek nevezők többségben!!! Mind csak azt nézi, hogyan tud minél többet kisajtolni a rend mai fura- urából.Aztán ha majd elkapjuk a t...-keit ezeknek a nímandoknak, akkor majd teli szájjal üvöltik, hogy ők belülről rohasztották ov rendszerét.
Heller Ágnes nagyon jól jellemezte ezt a ma rajtunk taposó rezsimet, ő egyszerűen annyit mondott, hogy ezek a fiúk "KULTÚRÁLATLANOK!" Hiába tanultak, kultúrájuk semmi! Felfuvalkodott, magamutogató parvenű népek, akik a vélt hatalmukkal élni nem tudnak, csak visszaélni. Ezért kell őket elzavarni és akkor az ilyen "tavaszi" félék újból eltűnnek a semmibe !
lajospapa
Úgy általában válasz mindenkinek: Sokan vitáznak arról, hogy az elmúlt Horthy, Rákosi, Kádár rendszerekben milyen jó vagy rossz dolog volt élni. Pedig jó részünk nem élt benne, csak így vagy úgy hallott róla. emlékeztetnék, csak a Kádár rendszer bukása óta eltelt 24 év , aki most 30 éves, nem sok emléke lehet az akkori mérhetetlen elnyomásról, vagy az akkori szabadságról és jólétről. Amit mondanak róla éppen vagy igaz vagy nem és ezt elhiszi vagy nem.
Egy igazság viszont van, akármilyen marxistának tűnik : A lét határozza meg a tudatot. Aki egy rendszerben jól él (haszonélvezője) annak az a rendszer jó, aki nem annak az nem jó.Kérdés, hányan vannak egyik vagy másik csoportban? És ha egyszer rájön a többség, hogy MEGINT ÁTB..SZTÁK?
Desischado
A fityisz egy utolsó, mocsok rablóbanda, akiket csak a saját jólétük érdekel, mással nem törődnek! Semmibe veszik a legalapvetőbb emberi jogokat is, lábbal tipornak mindent, ami emberi! Annyit érsz, amennyid van! Ha nem velünk vagy, akkor fel is fordulhatsz! Ez az ő politikájuk! És ezzel mindent megmondtam!
mariaberta
@tavaszi: Szeretném ha egyszer Orbánék buliját is felsorolnád, így lenne teljes a névsor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.