A közmunka kapu, amelyen keresztül be lehet lépni a segély világából a munka világába, ezért azt meg kell becsülni - mondta Orbán Viktor hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaaaaaj !! Még egy ilyen "szép" mondat !! ( lásd : 1 millió munkahelyet teremtünk csak azt nem mondod basszus hogy hol??!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Horizont: Azt írod hogy"Orbán maga a gyűlölet csirája", én úgy tudom hogy a gyűlöletet csirájában kell elfojtani! Sőt, minden rosszat csírájában kell/ene/!!!
szablyafűrész
A Orbán öszödi beszéde:
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk a számunka utolsó 4 évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Egyáltalán nem teljesített jobban az ország, de ere az emberek is rájöttek, amikor megnézték a fizetési listáikat ! Ilyen a rezsihülyítés, a jobban teljesítés, aggódás a külhoni magyarokért, holott csak a szavazatuk számít, megszüntettük az adójóváírást, megadóztattuk a cafetériát, bevezettük a baleseti adót, mintegy megelőlegezve, hogy az is fizessen, aki nem csinált balesetet, persze, ebben is csak a befolyó pénzösszeg volt a lényeg. Megemeltük a munkavállalói járulékokat, a közszférából kirúgattunk 32.000 munkavállalót, megemeltük a cégautók adóját, az egyszerűsített vállalkozási adót 30-ról 37 %-ra emeltük, jól megemeltük az illetékeket. Bevezettük az ingatlanadót, kommunális adónak álcázva, alaposan megemeltük a szeszesitalok és dohánytermékek, üzemanyagok jövedéki adóját, bevezettük a szociális adót és nem sorolom, mert holnap reggel is itt ülnénk !
Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a kereszténydemokraták közös kormányzása valaha is megteszi! Hozzányúltunk az MNB devizatartalékaihoz, ennek ellenére közel 23 milliárdra vittük fel az államadósságot, amikor a szocik 18 milliárddal adták át a kormányzást !
És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Azon kívül, hogy néhány hithű barátunkból milliárdost csináltunk, néhány ezer hithű eszmetársunkból trafikmilliomost, nagybirtokost és minden kieső parlamenti képviselőnket tisztességesen, jól fizető helyekre tettük !
Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére, ám ehhez kreált mszp-s bűnügyek és...
szablyafűrész
és bűnösségek is kellettek !Egyébként igazából nem tettünk semmit ! Semmit ! Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? Meddig lehet büntetlenül hazudnunk ? Nyakunkon a választás ! Egy, látszatra talpraesett Lázár amatőrmódon belebukik a trafik mutyiba, Simicskát hiába dugtuk el a Közgépbe – megtalálták, vele együtt az odatömött milliárdokat is ! Partnereinkkel is gondok vannak ! Itt van Pálffy, aki iszik, mint a szivacs, Rubovszkyról kiderült, hogy nyilvánvalóan elfogult, de egyébként sem nyüzsögnek választás előtt, csak a hátrányunkra vannak ! Ezt, persze nem szabad nekik megtudniuk !Budai Gyula sem hozta a várt eredményeket ! Ezerkétszáznegyvenkét, a szocik ellen felkínált ügyből mindössze 10-12 van/volt bíróság előtt és ebből 8-10 felmentés született ! Nem sikerült teljes egészben megfélemlíteni a bírákat sem, sőt Brüsszel a panaszos bíráknak adott igazat a kényszernyugdíjazás tárgyában ! Természetesen a javunkat szolgáló PR-dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépített. Nem. Nem. Őrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobban a tempót. Ez a helyzet. Közben meg meg kell állapodni még a Jobbik józan emberivel is, mert még választ-s utáni lehetséges miniszteri problémák… ismeritek.
Dr plágium
gondol itt a nyugdíjas képviselőkre...akik felveszik a nyugdíjat is
Vasárnapiiskolás
Meg kell őrülni.Most hogy végre az emútnyócév után megint demokrácia van/de még milyen/ remek a közbisztonság /napi egy embert ölnek meg apróbanégerek/ véleményt nem mondhatsz,de még a kérdést is radírozzák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.