Már csak néhány napjuk maradt a pártoknak, hogy ősszegyűjtsék a szükséges az ajánlásokat a jelöltjeik számára. A Fidesznek, a baloldali Összefogásnak már nincs ilyen gondja, a Fidesznél már mindenki nyilvántartásba is került, míg az Összefogásnak 92 hivatalos jelöltje van. A Jobbiknak egy körzete maradt, ahol még nem jelentkezett az indulójuk a választási irodánál. Az LMP viszont nem áll ilyen jól, csupán 50 jelöltjük adta le az aláírásokat eddig. A parlamenti pártok közül a Munkáspárt áll a legjobban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Sajnos minél több jelöltet tud állítani az LMP annál kisebb lesz az esély a kormányváltásra. Mivel az LMP nem fog bejutni a parlamentbe elveszi a szavazatokat a kormányváltást akaró ellenzéki összefogástól. Így ezek elveszett szavazatok lesznek a kormányváltás szempontjából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.