Nem a szélsőjobboldalnak üzen a megszállási emlékmű, véli a Political Capital kutatási igazgatója. Krekó Péter az ATV Startban elmondta, egy 2013-ban készült közvélemény-kutatás szerint az emberek döntő többsége alapvetően a németeket tartja felelősnek a holokausztért, és csak 9 százalék gondolja úgy, hogy a magyar lakosságnak is volt szerepe a történtekben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Persze hogy nem a lakossag. A lakossag meg volt vezetve a nacik es nyilasok altal. Sokan felelmbol tettek amit tettek. Elsosorban a nemet es magyar politikai vezetok a felelosseg a magyar holokausztert.
Ez epp olyan rossz osszehasonlitas, amikor azt mondjak Magyarorszag elutasitja az EU-t es putyin vilagahoz akar csatlakozni. NEM,NEM,NEM. Ez csak az orbani demoni politika, es csakis a kormanyzat politikajat es kommunikaciojat takarja. Nem pedig az orszagert. orban bukasaval, putyin es paks is megy levesbe. Ha meg marad orban, akkor egesz Magyarorszag megy a levesbe.
nehogymá
@Yoda69: akkor is megkajálták a népek ugyanugy mint most. az ellenség keresés,bünbak gyártás nagyon hatásos. ha azemberek partnerek abban,hogy másra háritsák a felelősséget csak visszafelé vagy körbe tudnak mutogatni akkor nem lehet csak a gerinctelen féreg politikusokra kenni. a a békemenet milyen nemzethez tartozik?akármi volt a történelmünkben az velünk történt ,akármit csináltunk azt mi csináltuk. igy egyszerüen.ami most van az is.akkor is ha nem rászavaztam, ha rohadtul nem értek egyet a dolgaikkal.felelösöket mindig lehet találni,de ne csináljunk már ugy mint ha több millió nagyon hülye lenne vagy volt mindig itt akket ennyire meglehetne vezetni.
libelle
@bárzongora: szerintem te összetévesztessz engem valmi rokonoddal. esetleg az összessel. és ahogy látom keresztbe nyelted a bárzongorát és ez kedvezötlen hatással van az agysejtjeidre. de lehet, hogy tévedek és neked olyanok nincsennek. bussi
Yoda69
@bárzongora: Dehogy, csak nincs ekezet a gepemen, meg gyorsan irok :)
Yoda69
@nehogymá: Pedig sajnos az az igazsag hogy van nehany millio zombi akiket meg lehet vezetni. IQ-ilag nem tartozunk a vilag elvonalaba, ez a budos helyzet. Lehet hogy ez sokaknak nem teccik, de igy van. El lehet azon gondolkodni, hogy pl. Svajcban, vagy a Franciaknal miert nem tud megelni egy orbanfajzat. Azert mert ott az embereknek van annyi eszuk hogy egy ilyen eloskodo helyzetbe se kerulhessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.