A református egyházi vezetőknek hivatalból eljárást kellene indítaniuk ifjabb Hegedűs Lóránt olyan kijelentései kapcsán, mint hogy a hatalom biológiai fegyverként használja a cigányságot a magyarság ellen – derül ki az atv.hu-nak nyilatkozó református egyházjogi szakértő szavaiból. Ehhez képest az egyházkerületek püspökeit szemmel láthatóan hidegen hagyja a lelkész újabb botránya is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a.a
Miért kellene eljárást indítani? Azért mert kimondja az igazságot? Pont azért, mert félti Hazánkat?
Fel kellene már végre ébredni!
A mindenkori vezetõk (és nem csak Magyarországon!) tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy elcigányosodik az országunk, a magyarok (és már nem csak a fiatalok) elmenekülnek.
(De így van ez Bulgáriában, Romániában, Szlovákiában is!)
Végre nyilvánosságra kellene hozni azokat a statisztikákat, amiket az egész világ ismer (európán kívül is!), hogy is alakul a népesség születési megoszlása egy-egy országban!
A hétköznapi ember is látja, tudja - de még mindig nem meri saját magának sem bevallani - hogy elfogy a magyar nemzet.
Tudja mindenki, hogy évrõl évre fogyunk - ezzel szemben a születés stagnál - viszont ha készülne hivatalosan is olyan felmérés, hogy többségi-kisebbségi születési arány, mindenki megdöbbenne (ezért nem merik elvégezni, majd nyilvánosságra hozni!)
A magyar lakosság fogy, az átlag: egy családban egy gyermek, jó esetben kettõ. A cigányságnál a "hagyományok" miatt családonként 4-5 vagy több gyerek születik (a lányok már átlagosan 16 éves korukban szülnek).
Ha végig gondoljuk ennek a következményét, kb. húsz évenként megduplázodik a cigány kissebbség, a magyarok pedig majdnem hogy egyharmadával csökkennek.
Emellé társul az is, hogy sokan kivándorolnak a közbiztonság hiánya, a munkanélküliség miatt, az öregek pedig itt maradnak. Drasztikusan fogy azok száma, akik munkaképes korúak és adóznak - ezzel szemben el kell tartani az itt maradt nyugdíjasokat, és az egyre növekvõ hátrányos helyzetüeket. Ez már a gazdaság összeomlásához fog vezetni, ha nem ébredünk már végre fel! Elfogyunk.. Mi lesz népünkkel? Mi lesz az öregjeinkkel? A rejtett tartaléknak minõsülõ kissebbség fog majd minket eltartani? Akiket évszázadok óta sem nálunk, sem más országban nem sikerült integrálni? (Vagy valaki tud ellenpéldát?)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a.a
Még egy gondolat - ahogy nézem, fidesz és bal meg lib hozzászólók nem reagálnak (persze lehet, hogy titokban csak olvassák és bólogatnak) pedig érdekelne a véleményük.
Meine Ehre heisst Treue
@a.a: Persze, hogy nem lehet integrálni őket, hiszen a cigányság az evolúció tökéletes zsákutcája.
kamazuka
Ha ők nem lennének,ma nem volna munkahelyem.
Köszönöm Fidesz!
Meine Ehre heisst Treue
@magyarbakancs: Ahol én dolgozom ott is az esetek többségében a dögevőkkel van gond. Olvasni az évek során egyszer láttam buckalakót. Ezeknek jelzésértéke van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.