Még meg sem jelent egy angol nyelvű írás a The New York Times közgazdasági témájú blogjában, de a Gyurcsány-közeli Galamus honlapja magyarul már az egész cikket közölte – írta meg a pénteki Magyar Nemzet. A Galamus cikkismertetője szerint az írás szerzője, Kim Lane Scheppele alkotmányjogász csütörtökön indította el ötrészes cikksorozatát Magyarország – Egy kétséges választás címen; ugyanakkor a The New York Times vonatkozó blogoldalán semmi sem található a Galamus által „szemlézett” anyagból. A Galamus, miután lebukott, csak annyit közölt, hogy ha már elkezdték, folytatják.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Gyurcsány-közeli Galamus" Miért pont Gyurcsány, miért nem Bajnai vagy Mesterházy? Ezeknek olyan Gyurcsány mint ördögnek a szentelt víz! A cikk meg nekem azért nem érdekes mert a pártatlanságáról híres mno-n jelent meg! "Kumin Ferenc politológus", ez meg az év vicce! Én azt a politológust se szeretem aki a ballodalért rajong
Csizmás Kond
Hát persze hogy persze. Tudták mi fog megjelenni mert ők írták.
coyote3
Nagyhatalmú patás ez a Gyurcsány! Csak felemeli a telefont és a NYT már ugrik is ...:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.