Szuggesztív képpel kezdte a szombat reggelt a Facebookon a miniszterelnök. A felirat hozzá ennyi: Szombat, 7. 45. Mit akart ezzel mondani a költő,futott végig a kérdés minden kanapépolitológus-konyhavizuálpszichológus fejében. Ha csak magát a képet, erős hatalmi szimbólumról van szó – a főszereplőnek már meg sem kell jelennie ahhoz, hogy jelenléte, befolyása, hatalma, de ne legyünk kicsinyesek, történelmi jelentősége így is egyértelmű legyen. Kremlinológiailag akár odáig is merészkedhetünk, hogy így üzent mindenkinek, aki bármiféle politikai ambíciókkal kacérkodik, akár a Fideszen kívül, akár azon belül – ő mindig ott lesz és mindent látni fog, akkor is, ha őt nem látják.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzeti_nyugdíjas
Tisztelt Orbán szülők!
Elnézésüket kell kérjük, hogy Önökhöz is fordultunk, de abban reménykedünk, hogy jó szokás szerint Önök talán szót értenek a gyermekükkel, hová vezet miniszterelnök-vezérként hisztérikus tömeggyűléseket rendezni, országromlásról szónokolni.

Gondoljuk, Önök is láttak már ilyeneket, és az erre az útra lépő
vezérek sorsát is ismerik. Még nincs késő. Talán.
Végül kérünk mindenkit, minden felnőtt embert, hogy ne dőljön be semmilyen, se suttogó, se üvöltöző propagandának, se ijesztgetésnek.

Magyarországon nincs válság, nincs háború - választások vannak. Van, aki nyerni fog, van, aki veszíteni - ilyen a demokrácia. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni: az országot, a jövőt mindannyian építjük, bármit mondanak is egyes politikusok.

Szavazzatok!

Budapest, 2002. április 14.

Jancsó Miklós
Grunwalsky Ferenc "


(Hát ezért nem emlékezett meg a kormány Jancsó halálakor!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@Horizont: Egy időben a fidesz.hu-ra írogattam néhány mondatos bírálatokat, mondanom sem kell,hogy 1 hónapot nem töltöttem el az oldalon, egyszer csak nem engedett be az oldal ! Tovább nem is próbálkoztam.
Desischado
@nemzeti_nyugdíjas: Jól írtál, én ugyan nem láttam a filmet, de a tartalmát nagyjából ismerem. Tényleg sok a hasonlóság. leni riefenstahl egyébként ennek a szemét gyilkosnak volt a kedvenc rendezője, egy mocskos náci ribi. És minden soroddal egyetértek, nagyon jól megfogalmaztad a lényeget! Többet azt hiszem, nem kel írnom. Még annyit, hogy a kisbetű a neveknél nem elírás, de én ezeknek nem vagyok hajlandó nagybetűvel írni a nevét, mert nem érdemlik meg!
Desischado
Azon gondolkodom, hogy írok Halit Ergencnek, (Szulejmán) vagy Okan Yalabiknak, (Pargali Ibrahim pasa) hogy legyenek már szivesek egy szép, és erős selyemzsinórt küldeni, természetesen lila színben, én meg elküldöm orbánnak, hogy április 6 után, ha veszít, - amit nagyon remélek, - legyen neki mire felkötnie magát!
nemzeti_nyugdíjas
A Jancsó által írtak közléséhez köszönöm a pozitív jelzéseket. Jancsó is jól átlátott a szitán. Hogy ezt le is írta tisztelet érte.
szelbatyo
...Én meg csak ábrándozok itt a nyakkendő láttán... Kollégiumi társa kötele talán túl durva ovi kifinomult lelkéhez, de hallottam olyat, hogy valaki a cipőfűzőjével akasztotta fel magát... Reménykedjünk !... A NYAKKENDŐ LEHET, HOGY EGY ÉGI JEL !...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.