A Jobbik az Országgyűlés azonnali összehívását kéri a devizahitelesek problémái miatt. Z. Kárpát Dániel, a párt frakcióvezető-helyettese keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt: a bedőlt hitelek miatt "óriási krízis van kibontakozóban", amit a kormánynak még ebben a ciklusban rendeznie kell. A Jobbik elkészítette azt a törvényjavaslat-csomagot, amely megoldaná a helyzetet, és senkit nem lakoltatnának ki otthonából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@trenszmen: Ne légy már ennyire tapintatos, a Jobbik minden banki, pénzügyi problémamegoldása kimerül a "bankokat falhoz ! Sortűz !"megoldásban !

Egy normális országban nem bűnbak a bank egy töketlen kormányzás fedéséhez, hanem kellően erélyes jogi normákkal körbevéve, a beruházások ösztönzője !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@szablyafűrész: Látod, komám, mégiscsak nekem volt igazam, amikor azt írtam, hogy kussolj. Ilyen orbitális hülyeségeket ritkán olvasni...
szablyafűrész
@Meine Ehre heisst Treue: Egyszerű vagy, mint a faék, nincs arra időm, hogy mindenféle hülye-gyereket beszélni tanítsak...
Meine Ehre heisst Treue
@szablyafűrész: Még ha csak időd nem lenne...
tavaszi
...nem kedves barátaim...a devizahitelesek ügye 5 hétre jegelve ...nem lesz belűle választási duma!...az uj kormány majd megoldja ...kéretik türelmesen ...5 hétig. semmi orsz.gyűlés összehívás !...majd ápr.7 után ...
F_Viktor
"Az árfolyamgátasok esetében az úgynevezett gyűjtőszámlán gyűlő összegeket nem késleltetett fizetési kötelezettségként jelenítenék meg az adósoknak, hanem átvállaltatnák a számlát azokkal a kereskedelmi bankokkal, amelyek "érintettek az évszázad átverésének keresztülvitelében".

Z. Kárpát Dániel azt mondta: a Jobbik a hitelfelvétel-kori árfolyamon forintosítaná a tartozásokat..."

Nagy ötlet! :-))
Tehát a Jobbik is csak addig jutott, hogy a kormány mossa kezeit, o'szt más fütyijével veri csalánt! A gazdaságot pedig 5-10 évre lebénítja.
Már úgy is jobban járna az ország ha a kormány átvállalná a devizahitelesektől ezt a 2 100 milliárdos tartozást.

Legfeljebb Mészáros nász és Simicska egy évig nem kap állami megrendelést, s a CBA és hasonló mélymagyar (fenéket, svájci!) cégek 2 évig becsülettel adóznak, s mindenki jól jár.
Január
@F_Viktor: A forint árfolyamáért a mindenkori kormányok a felelősek. Akkor, ha leértékelik a forintot egy társadalmi csoportot helyzetbe is hoznak. Másokat, mint a devizahiteleseket pedig nyomorba döntenek.
Itt a kormánynak és prominenseinek kellene "fizetni", esetleg a magánvagyonuk is bánhatná. Ebben az esetben vigyáznának a valutánkra.
A deviza hitel bevezetése előtt pedig a jogszabályi környezetet át kellett volna alakítani úgy, hogy a hitelfelvevők ne legyenek a kiszolgáltatva a bankoknak. Pl. a bank ne tudjon egyoldalúan szerződést módosítani. A bankok, mint eddig is láthattuk arra hivatkoztak, hogy ők betartják a magyar jogszabályokat.
Tehát mindenképpen a kormány és a politika a felelős a helyzet kialakulásáért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.