A Fidesz-KDNP jelöltjei már 1,9 millió támogatói aláírást gyűjtöttek össze – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója sajtótájékoztatón, csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban.

Nyitrai Zsolt elmondta, a kormánypártok két fontos célt tűztek ki maguk elé a kampányban: ők adják le először az országos listaállításhoz szükséges ajánlásokat, és a lehető legtöbb aláírást gyűjtsék össze.

A Fidesz "padlógázzal indította" választási kampányát, és három rekordot is felállított: a legtöbb – mintegy 100 ezer – önkéntes a párt kampányát segíti, a 106 választókerületben mindössze két nap alatt sikerült összegyűjteni az induláshoz szükséges ajánlásokat, valamint elsőként adták le az országos listaállításhoz szükséges ajánlóíveket – közölte a politikus.

Hozzátette, folytatják az aláírásgyűjtést, mert "ez egy kiváló lehetőség" a jelölteknek és az önkénteseknek arra, hogy a választópolgárokkal közvetlen párbeszédet folytassanak. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója a tájékoztatón köszönetét fejezte ki az elért eredményért a választópolgároknak és az önkénteseknek.

Vinnai Győző megyei kormánymegbízott, képviselőjelölt elmondta, a húsz települést és a nyírségi megyeszékhely egyes városrészeit magában foglaló Nyíregyháza 2-es választókerületben is sikeres volt az aláírásgyűjtés, két hét alatt húszezer támogatói aláírás gyűlt össze.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Áááá, ezt elírták 9,1 millióan írtak már alá nem ? :D :P
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
Ez nagyon jellemző a fidesz géniuszokra. Akkor is lelkesen írják alá az íveket, amikor már abszolút nincs rá szükség. Hajrá fülkések, csak lelkesen, ahogyan rablóvezéretek , meg a gülütóni akarja!
nyanya001
Áááá, ezt elírták 9,1 millióan írtak már alá nem ? :D :P
A Tündik bündije
@nyanya001: Hülyeség, véletlenül került csak oda az a vessző. 19 millió lesz az :-)
összefogás
@Sziszifusz: IGAZAD VAN!!!
SZAVAZ a KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
coyote3
Én meg tavaly felfele úsztam a Niagarán...
szablyafűrész
Rákay: " most kaptam a hírt, már 20 milliomodik aláírás is megtörtént a kínai Vuhan tartományban...
Hellcat
És most mennyit fizettek az aláírásért fejenként? Meg megint aláírták a halottak is?
trenszmen
Nevetséges szánalmas birka az összes aláíró:))))))
Magyarország a tengernyi hülyék országa:)))
Január
Ez semmit sem jelent, igaz megvezethetik az aláírásgyűjtők a kevésbé tájékozott állampolgárokat...
Érdekes módon hozzánk még véletlenül sem jöttek, igaz nem s írtam alá a rezsicsökkentést.
Úgy érzem azért az önkormányzatunk valamilyen szinten törleszt is, mert amit más minden jogosult kapott karácsonyra, mi "véletlenül" kimaradtunk. Az indok pedig csak maszatolás, és lerázás részünkre.
Január
@Január: Már csak azért is érdeklődtem, hogy miért vannak "egyes" és "kettes" állampolgárok
Tekla
@Január: De ennyi, két millió analfabéta van, nem tudták mit írnak alá? Hogyan fogják végig olvasni a választási ív kínálatát?
szablyafűrész
Ebben az aláírás-gyűjtögetésben az az érdekes, hogy pár napja még csak 1.3 millióról írt a sajtó,...mindenki vitt " még egy embert" ?
töky
@trenszmen: és te egy csepp vagy a tengerben...
Yoda69
Kivancsi vagyok ebbol hany szazezer az elhunyt, vagy a kozmunkas?
tavaszi
...majd április 7-én mindenki tisztán lát ebben a kardinális kérdésben is ,hogy minek ez a sok aláirás ...ami önkéntes..és szabadon felvállalható volt ...oda mentek az emberek , városomban sorba álltak("igen itt a propelleren ahogy mondani szokták : mint a birkák" ...és aláirtak...időközben "ccuusslág úr" is megkerült ..és ...irásából kiderül nem csak "orbánisztán létezik ...de volt "gyurcsányisztán is"...jó a csapat ...mondhatom.
szablyafűrész
@tavaszi: Legnagyobb pechedre "ccuusslág úr " tárgyalásán lejátszottak egy lehallgatott teló beszélgetést, amelyben ccuu..." arról panaszkodik, hogy Gy.F. nem partner a korrupcióban !

Oszt' jó napot !
szablyafűrész
@Tekla: Régi sztori, de idevág. A "mit írnak alá" fejezethez.

Anno, boldog életvédelmi nyomozó koromban, minősített esetű emberölés ismeretlen tetteseit hajtottuk már 4 napja, dög hullára kimerülve, amikor befutott egy érdemlegesnek látszó infó arról, hogy házaló romá(no)k jártak utoljára a sértettnél, volt egy kis hajcihő is, amely csak verbális hangoskodás szintjén volt észlelhető.
Autójuk alapján meglettek a szépségek is, beszélték a magyart, csak akkor "nem érteni tiszta" amikor gennyes kérdést kaptak. Kihallgatás - ellentmondások - szembe-
sítés frissében - néhány eszköz közben előkerült a kocsiból is - őrizetbe vétel !

Az őrizetes nyomtatványon is volt panasz előterjesztésre lehetőség, de panasz esetén meg kellett küldeni az iratokat az ügyészségnek 24 órán belül, az legalább 1 hét, mire visszajön, de 72 órán belül bíró elé is kellett vinni a szépségeket, mert indítványt tettünk az előzetesre.

kihallgató: - élsz-e az őrizetbe vétel ellen panasszal ?
gyanús: - há' persze, de mit jelent ?
kihallgató: - azt vazze, hogy amíg el nem bírálják, addig itt ültök bent a kaptárban ! Tehát panasszal élsz az őrizet ellen, mert akkor bent leszel legalább 1 hétig !
gyanús: - akko' nem akarok benn lenni !
kihallgató: - írd ide olvashatón, hogy "nem " ! ( ergo: nem él panasszal az őrizet ellen ! )
F_Viktor
@trenszmen: Írod:
"Nevetséges szánalmas birka az összes aláíró:))))))"

Nem tartom magam birkának, mégis aláírtam nekik is és minden pártnak akikkel összefutottam :-)
A'szem hét párt volt.
Yoda69
Aki nem tudna miert gyujti a fidesz az alairasokat.
Az ok ecceru: felnek a valasztasi veresgtol, ezert elore csinalnak egy listat, ahol tobb millio alairas szerepel. Ha buknak a valasztasokon, akkor erre a listara hivatkozva fognak ok valasztasi csalasrol beszelni. Szoval ez a listazas is csak egy ujabb trukk a reszukrol.
Január
@Tekla: Itt mindenre van ember, - találhatnak, ha akarnak - betanítják nekik a párt logóját, vagy azért 20-ig csak el tudnak számolni, és a listán előre lehet tudni, hányadik a párt.
Január
@Január: Ha a pénzt meg tudják számolni... :)))
kukac50
Tegnap, a Fideszes Bányai Gábor még mindig gyűjthetett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.