Zuschlag János gyűlölte a szocialista pártot, akkor is, amikor benne volt - ez derül ki Zuschlag most megjelent könyvéből. Zuschlag a könyvben elismeri, hogy Gyurcsány Ferenc kiváló szónok, de nagyon nem szép szavakkal emlékezik meg róla: "Egyik nagy baja, hogy nagyon alpárian tud viselkedni. Megmaradt igazi vidéki tuskónak. Ami leginkább megmaradt belőle számomra, az az ordítás. Gyurcsány mindig ordított. Nem tudom, miért, ez volt a heppje. Ha ivott, akkor duplán ordított. (...)Embert annyira bunkón nem láttam még beszélni emberekkel, ahogyan ő tudott" - olvasható a Zuschlag-idézet. További részletek.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ebből a könyvből inkább az jön le, hogy ez a Zuschlag undorító egy ember lehet, bármit is ígértek neki ezért. Olyan mintha a Selmeczi mondta volna tollba a Kocsissal karöltve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@tavaszi: Téged? Fletó? Megkérdezni??:-))))))) Ő értelmes emberekhez szokott nem holmi Iguanodonokhoz!!:-)))))
karma1
@coni: Erdemes ezt a sz@r alakot barkinek is befogadni, csak jol vigyazzon: ez az a leny, aki megharapja a neki enni ado kezet... Szoval o belepett az MSZP-be, de csak valoszinu azert, mert utalta oket, es belulrol akarta rohasztani a partot...

Az ilyeneket veszett kutyanak szoktak hivni, es mielobb likvidalni szoktak falun, nehogy tovabb terjedjen a jarvany...
F_Viktor
@karma1: Zuschlag az igazi megélhetési politikus, aki 17 éves korában eldöntötte, hogy nem fog dolgozni...
karma1
@F_Viktor: Csak fiatalos lenduleteben egy picit elszamitotta magat, ezert (is) kotott ki a boriben,... :-)) De eleg gennyes pali, az ilyen parazitak mindig megtalaljak az apaallatot, amin eloskodhotnek; a Fidesz erre tokeletes, mert pont arra hasznalja ot, amire valo: kihasznaljak a totalis gerinctelenseget, hazudozasi kepesseget, penzehseget (egy forintert a mamajaba is visszabujik, hat meg annyiert, amit ezert a szennyhadjaratert kap a Fidesztol!), szoval megtalalta a zsak a foltjat, szep kis szimbiozisban elhetnek ezentul...

Mar csak fociznia kell megtanulni kb. NB 1128 szinten (szoval, legalabb a focilabdat fel kell ismernie, nyugalmi allapotaban), oszt jonapot...:-))
human
"Egyik nagy baja, hogy nagyon alpárian tud viselkedni." - Mondja aki kamera előtt a megölt emberekkel viccelődik. Aki meg Gyurcsány stílusát kritizálja, az nyugodtan kritizálhatja osztjónapot Orbánt is.
nezelodo
tavaszi, nagyon találó amit mondtál:

"Janó egy olyan patkány aki azzal hogy a szart kiboritótta..." ja a fidesz meg felnyalta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.