Zuschlag János gyűlölte a szocialista pártot, akkor is, amikor benne volt - ez derül ki Zuschlag most megjelent könyvéből. Zuschlag a könyvben elismeri, hogy Gyurcsány Ferenc kiváló szónok, de nagyon nem szép szavakkal emlékezik meg róla: "Egyik nagy baja, hogy nagyon alpárian tud viselkedni. Megmaradt igazi vidéki tuskónak. Ami leginkább megmaradt belőle számomra, az az ordítás. Gyurcsány mindig ordított. Nem tudom, miért, ez volt a heppje. Ha ivott, akkor duplán ordított. (...)Embert annyira bunkón nem láttam még beszélni emberekkel, ahogyan ő tudott" - olvasható a Zuschlag-idézet. További részletek.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ebből a könyvből inkább az jön le, hogy ez a Zuschlag undorító egy ember lehet, bármit is ígértek neki ezért. Olyan mintha a Selmeczi mondta volna tollba a Kocsissal karöltve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Ebből a könyvből inkább az jön le, hogy ez a Zuschlag undorító egy ember lehet, bármit is ígértek neki ezért. Olyan mintha a Selmeczi mondta volna tollba a Kocsissal karöltve.
szaboria1
Máshol meg önmaga bevallotta úgy ivott mint egy állat. Úgy látszik vágyik vissza a börtönbe, mert rengetegen be fogják perelni. A Napi Gazdaság is majd felmossa vele a padlót.
nezelodo
Na majd most lát olyan "vidéki bunkót mint a Fletó"! Vagy még nem találkozott a kunbajuszúval? Kizárt dolog, legtöbb mocskot ő intézi, így biztos, hogy van kapcsolata vele!

A szexuális zaklatást meg félreértette. Lehet, hogy csak alkotmányozni akart az a titokzatos képviselő!
Hellcat
Ki írta meg helyetted ezt a könyvet cúslág? Megvett a fidesz kilóra téged te patkány...hogy lázár szavaival éljek...annyitisiérsz...szánalmas és erőtlen rágalomhadjárat. Fél napig se tartott mire kidurrant a lufi :D
tavaszi
...nem kérdés,hogy ez olyan súlyos könyv , és a Simon ügyről ne is beszéljünk, hamis utlevél, sikkasztás , és minden ami itt papirra került . én magam nem fogom elolvasni mert egy kétszinű...és kifejezetten patkányszagú emberkének tartom. ha én komcsi vagyok, és tartássaom van a baloldali érzésből...én szóba nem állok egy jobboldalhoz közelálló médiával. ...a médiát teljesen megértem, ez a dolga , nem vélettlen mondta a századvég vezetője tegnap...ők hozott anyagból dolgoznak, janó lediktálta ők kinyomták...és jól tették hogy kinyomták. de minden felelősség "cuslágon van" a szó elszállt volna de az irás itt lesz ...és hatni fog. és amennyiben nem fogja senki beperelni,nos az aztán tényleg beteszi a kaput a baloldalnak. már most is kerülik a nyilvánosságot ...de visszatérve Janóra korpa közé keveredett és felfalták a disznók...sima megélhetési politikus . ugyan ez az eset azzal a nővel is aki fletónak nyilatkozott ..és utána sirva mondja ,hogy őt átverték..és kis embert eltapossák...kérdem én: MIÉRT NEM ENGEM KÉRDEZETT A FLETÓ???... mert én szóba nem állnék vele .
...a hölgy végül is a DK-s képviselőnél cseléd..és jól megszivatták.
...konkluzió: Janó egy olyan patkány aki azzal hogy a szart kiboritótta , a jobboldalnak csak jót tett ...bár ennélkül is igencsak jól áll a kormány szénája .
bra048
Nem is kell szeretni a szocialistákat, de még mindíg jobbak, mint a "felcsúti viki párt"...
Különösen most, hogy azt is tudjuk a Cusi nevű köztörvényes nem szeretett ott lenni !
F_Viktor
Gyurcsány minden nap nől a szememben ahogyan Zuschlag idézetekkel traktál a fityesz :-)
És minden nap le is bukik hazugságaival a Jani, vagy aki helyette megírta a könyvet.
Egyszer Gyurcsány kebel barátként szerepel, két nap múlva "Ami leginkább megmaradt belőle számomra, az az ordítás."
Ez mondata nem arra vall, hogy napi, munkatársi, bűnszövetkezeti kapcsolatban álltak volna.

Gyurcsány ordítozásai okait már említette, nem tűrte a korrupciót, a lopást.
Ferkó öszödi beszéde is ezt igazolja.
coyote3
"Nagyot" húzott a fideSS ezzel a lénnyel:)))))
F_Viktor
@tavaszi: Olvasd csak el a könyvet, Orbánék éppen a hozzád hasonló egybites trolloknak írták :-))

Azért emlékeztetlek, hogy a berettyóújfalui nőt nem Gyurcsány kereste meg, hanem a nő ment el a DK-hoz panaszával.
A videó közzétételéről már megoszlanak a két fél véleménye, hogy engedéllyel, vagy anélkül került nyilvánosságra, de az, hogy a hölgy csak a Hír TV-nek és a fityeszes köztelevíziónak nyilatkozik csak, az nagyon hasonlít a Századvég fizetett Zuschlag-ügyhöz, a kérdés csak annyi, hogy a berettyóújfalusi nő pénzért, vagy zsarolás miatt szállt be a fityesz választási kampányába.

Megnyugtatásul elmondom neked, hogy az ilyen átlátszó, aljas módszereket tapasztaló jobb érzésű, agyi kapacitásuk nem csak a létfenntartásra alkalmas szavazók hányingerrel fordulnak el a fityesztől. Ők azok, akik egyre türelmetlenebbül várják Orbán választási programját is.
silber13
@tavaszi: Téged? Fletó? Megkérdezni??:-))))))) Ő értelmes emberekhez szokott nem holmi Iguanodonokhoz!!:-)))))
karma1
@coni: Erdemes ezt a sz@r alakot barkinek is befogadni, csak jol vigyazzon: ez az a leny, aki megharapja a neki enni ado kezet... Szoval o belepett az MSZP-be, de csak valoszinu azert, mert utalta oket, es belulrol akarta rohasztani a partot...

Az ilyeneket veszett kutyanak szoktak hivni, es mielobb likvidalni szoktak falun, nehogy tovabb terjedjen a jarvany...
F_Viktor
@karma1: Zuschlag az igazi megélhetési politikus, aki 17 éves korában eldöntötte, hogy nem fog dolgozni...
karma1
@F_Viktor: Csak fiatalos lenduleteben egy picit elszamitotta magat, ezert (is) kotott ki a boriben,... :-)) De eleg gennyes pali, az ilyen parazitak mindig megtalaljak az apaallatot, amin eloskodhotnek; a Fidesz erre tokeletes, mert pont arra hasznalja ot, amire valo: kihasznaljak a totalis gerinctelenseget, hazudozasi kepesseget, penzehseget (egy forintert a mamajaba is visszabujik, hat meg annyiert, amit ezert a szennyhadjaratert kap a Fidesztol!), szoval megtalalta a zsak a foltjat, szep kis szimbiozisban elhetnek ezentul...

Mar csak fociznia kell megtanulni kb. NB 1128 szinten (szoval, legalabb a focilabdat fel kell ismernie, nyugalmi allapotaban), oszt jonapot...:-))
human
"Egyik nagy baja, hogy nagyon alpárian tud viselkedni." - Mondja aki kamera előtt a megölt emberekkel viccelődik. Aki meg Gyurcsány stílusát kritizálja, az nyugodtan kritizálhatja osztjónapot Orbánt is.
nezelodo
tavaszi, nagyon találó amit mondtál:

"Janó egy olyan patkány aki azzal hogy a szart kiboritótta..." ja a fidesz meg felnyalta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.