Az MSZP volt elnök-helyettese azt állította, hogy nem a sajátja volt az egyik osztrák bankban tárolt több mint negyedmilliárd forint értékű valuta. A Magyar Nemzet információi szerint az MSZP volt elnökhelyettese azt vallotta, hogy nem a sajátja volt az osztrák bankban tárolt több mint negyedmilliárd forint értékű valuta, hanem vagyonkezelés céljából került hozzá. Simon Gábor elmondása szerint a pénzről 2008-ban és egy évvel később vagyonkezelőként rendelkezett, és a valuta ebből a célból került hozzá – írja a Magyar Nemzet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
A múltkor még azt olvastam, hogy üzletkötője volt egy kozmetikai cégnél. Akkor most mi az igazság? És mi van a fideszesek szintén ilyen ügye? Arról miért nem beszélnek a kormánypártok?
Senara
A Magyar Nemzet információi szerint.:-))) Blab-blab -la
lenhardtibolya
A hamis útlevél is a vagyonkezelői megbízatáshoz kellett? Mellesleg nem elhanyagolható kérdés, hogy kinek a vagyonát kezelte ez az ember?
lajospapa
Mi van? A Magyar Nemzet ott volt a kihallgatáson?
perfekt
Az ügyvédjei felhomályosítják ezt a kriplit.El tudom képzelni, mi ügyvédi trolongás van arrafelé, a nagy lé reményében.(nem minden ügyvéd kapható mindenre,szerintem egy biztosan van, méghozzá egy hölgy)
Mobil123
Ha nem az övé és csak vagyonkezelő ( :-)) ) akkor miért kellett hamis útlevéllel nyitni a számlát???
Neked gatya!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.