A Fidesz államirányítási filozófiája: függő, megfélemlített helyzetbe hozni az állampolgárok nagy részét, mondta Bajnai Gordon az Indexnek adott interjúban.

Bajnai Gordon a lapnak azt mondta, meg kell nézni például a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, mint az összes 120 ezer tanár egyetlen munkáltatóját. Aki Szigetváron összeütközésbe kerül a KLIK-kel, az Sátoraljaújhelyen sem fog munkát találni. Így lehet keleti recept szerint irányítani ezt az országot.

Szerinte a Fidesz azért beszél Őszödről, hogy ne kelljen Paksról beszélnie, hogy ne Mészáros Lőrincről folyjon a szó, akinek a vagyonnyilatkozatát ugye nem lehet megkapni. A médiacsatornáit használva ezt eredményesen éri el. De az emberek szerintem érzik a bőrükön, hogy a jövőjük nem a Zuschlag-ügyön múlik, hanem például Pakson.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
A megoldás:KORMÁNYVÁLTÁS! Szavazzatok a 17.listára-MSZP,EGYÜTT,DK.PM,Liberálisok,valamint ezen pártok közös egyéni jelöltjére,mind a 106 egyéni körzetben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@tavaszi: ugy látszok,hiába jött meg a tavasz,a te eszed nem jött meg,meg maradt a libakergetők szintjén.Bajnainak a tökiben több van,mint a te besötétült fejedben.
spu00
Tényleg? AQ Mészáros L-nek van, volt a Libásokhoz, vagy a Dataplexhez hasonló ügye? vagy ez csak a szocik kiváltsága? Vagy 6,5 milliárdos csővezeték szerelési megbizása, ne talán tán dokumentáció nélküli 80 milliós teljesítése? Jelentkezzenek, ha tudnak ilyent, nyugtassanak meg bennünket, hogy Önök nem hiába verik a TAM-TAM-t.
Desischado
@amaramaistanna: Köszi az infót, már jól jött egy kis biztatás! Amit az lmp-ről, pontosabban schifferről írtál megdöbbentett. Ő tényleg orbán ügyvédje?!
amaramaistanna
@Desischado: Igen,de most,hogy a parlamentben vannak,szünetelteti a munkáját.Véletlenül elkerülhette a figyelmedet,mert elég sokszor emlegették.Nem volt véletlen az se,hogy nyáron együtt voltak Tusnádfürdőn is(Ott,ahol Orán paradicsommal megdobálták erdélyi fiatalok.).
Desischado
@amaramaistanna: Hát ezek szerint tényleg elkerülte a figyelmem. Köszi az infót, eddig sem volt nagy véleményem schifferről, de ezek után sz@rnak sem nézem, őt sem, és az lmp is elásta magát nálam örökre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.