A Fidesz államirányítási filozófiája: függő, megfélemlített helyzetbe hozni az állampolgárok nagy részét, mondta Bajnai Gordon az Indexnek adott interjúban.

Bajnai Gordon a lapnak azt mondta, meg kell nézni például a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, mint az összes 120 ezer tanár egyetlen munkáltatóját. Aki Szigetváron összeütközésbe kerül a KLIK-kel, az Sátoraljaújhelyen sem fog munkát találni. Így lehet keleti recept szerint irányítani ezt az országot.

Szerinte a Fidesz azért beszél Őszödről, hogy ne kelljen Paksról beszélnie, hogy ne Mészáros Lőrincről folyjon a szó, akinek a vagyonnyilatkozatát ugye nem lehet megkapni. A médiacsatornáit használva ezt eredményesen éri el. De az emberek szerintem érzik a bőrükön, hogy a jövőjük nem a Zuschlag-ügyön múlik, hanem például Pakson.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
A megoldás:KORMÁNYVÁLTÁS! Szavazzatok a 17.listára-MSZP,EGYÜTT,DK.PM,Liberálisok,valamint ezen pártok közös egyéni jelöltjére,mind a 106 egyéni körzetben!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
A média a fidesz kezében, ha nyer esetleg a baloldal (de nem fog) akkor a rágalomhadjárat azonnal be fog indulni. Tisztában van a fidesz mekkora szarban van az ország, csak kifelé nem ezt kommunikálják hanem hogy minden fasza...jobban teljesítünk stb...aztán amikor eljönne az ideje előszednék a saját maguk által generált negatívumokat és ráfognák az új kormányra. Hagyni kell őket maradjanak, csak ne kétharmaddal, hogy ne randalírozhassanak össze vissza, aztán meg az ellenzéknek kurvára össze kéne szednie magát és onnantól csak nézni kell hogyan fullad bele a fidesz a saját pöcegödrébe.
tavaszi
már az előny hogy nem a libapásztoron fog mulni az ország jövöje . ...igérget: megeteti a gyerekeket!!!...micsoda arcátlan...miből? amit nem fizetett ki a libatartóknak??? egy minden hájjal megkent bécsben éldegélő..és időnként itt észt osztó szemét gazember ...mint Simonelvtársa a bissau guineai elnöki palotába megjelölt bejelentett tartozkodása. ...és kérem vannak emberek akiknek ezek kellenének...
Hellcat
@tavaszi: "igérget: megeteti a gyerekeket!!!...micsoda arcátlan...miből?" Hát abból biztos nem amit a fidesz kiosztott a közgépnek meg a mészárosnak vagy elbaszott stadionokra...
bretagne
Drukkoljunk a Kormányváltóknak és tegyünk meg mindent, hogy győzelemre segítsük őket. Volt már ilyen 2002-ben is.
kumming
@Hellcat: Csak hogy abba a pöcegödörbe minket is belerántanak, és velük fulladunk mi is.
Hellcat
@kumming: És szerinted akkor mi lenne jó?
amaramaistanna
A megoldás:KORMÁNYVÁLTÁS! Szavazzatok a 17.listára-MSZP,EGYÜTT,DK.PM,Liberálisok,valamint ezen pártok közös egyéni jelöltjére,mind a 106 egyéni körzetben!
coni
@amaramaistanna: Veszélyes sorszámot mondani az embereknek, mert utolsó percben módosíthatják!!!
MSZP-Együtt-DK-PM-Liberálisok, párt- és EGYÉNI listán is. Ez a biztos, a pártneveket csak nem nyomtatják rosszul?
kacsa0707
Atom- bombasztikus észjárása van a fiúnak.
bukfenc
@tavaszi: ma, 09:10

Ugorjál le a Bajnairól, me' kitetoválom az orcádat, te arcátlan hazudozó!
Te annyira ogre vagy, hogy, már rég kitömve kéne mutogatni téged egy panoptikumban..:))

Mit "izmosodsz" a Bajnai ellen?? Igen elvakult fidess-droid vagy..
amaramaistanna
@coni: Van benne valami.Pénteken este végleges lesz,de úgy tűnik,hogy már nem lesz változtatás.
amaramaistanna
@tavaszi: Minden ki van számolva.Megvalósítható.Ráadásul Bajnai nem szokott a semmiből igérgetni.Megalapozva és átgondolva.Gondolkodni neked se ártana,mielőtt a téveszméidet irogatod.
JAJMÁR
@Hellcat: Kedves Helicat, az lenne a jó, hogy kormányváltás lenne és most, nem 2 év, meg 4 év múlva, vagy még később, mert annál nehezebb lesz visszarántani az országot. Ne aggódj Te a média miatt, meg fogják oldani. Könnyen lehet most 2/3-a bármelyik félnek, hiszen olyan a törvény. Ezért lécci higgyél benne, hajrá :)
(Aztán majd ha megtudjuk az eredményt, -bármi is lesz- lehet tényként kezelni, de előrevetíteni a vereséget nem szerencsés. Csak az győzhet, aki hisz benne, és győzni akar.)
Hellcat
@JAJMÁR: Én nem tudom már mi lenne jó...elég kilátástalanok a dolgok. De nemsokára kiderül. Választás után meglátjuk hogyan tovább...
Tekla
@Hellcat: Nem mindegy , hogy a Fidesz a közgépnek , vagy Gyurcsány a külföldnek, vagy Fodor a fajtársainak? Azt biztosan tudjuk , hogy a Bajnai nem a liba tenyésztőknek, a Mesterházi nem az éhezőknek.
Desischado
Jajmárral értek egyet, bíznunk kell! Az biztos, hogy így nem mehet tovább! Minél többen mennek szavazni, annál nehezebb lesz a rablóbandának a csalás! Ezt kell szem előtt tartanunk!
amaramaistanna
@Hellcat:,-és Mások! -Tegyél ellene,hogy ne legyen kilátástalan.Gondolj bele,hogy mit veszíthetünk akkor,ha részt veszünk a választáson és az öt pártra és jelöltjeikre szavazunk.Őket támogatja a MoMa is,csak nincs jelöltjük,ezért nem szerepelnek a listán.VESZÍTENI CSAK AKKOR LEHET,HA NEM SZAVAZUNK!Én hiszek abban,hogy a Fidesznek,csak alacsony részvétel mellett juthat "kapanyél",ahogy Pista Bá mondja-nagyon helyesen-a piacon.Részt vettem befektetési ,beruházási projekt elemzésében,amihez közvéleménykutatási adatok is kellettek a politikai környezet elemzéséhez.Részleteket nem árulhatok el,csak annyit mondhatok,hogy ne higgyetek a hazai felmérésekben,mert sokan tagadják meg a választ,s lassan egy 1000 fős mintához úgy lehet hozzájutni,ha legalább 6-7 ezer embert megkérdeznek.Szóval fel a fejjel,és gondold át,hogy miért is retteg ennyire a Fidesz az ellenzék hírekben való valós szereplésétől,miért fél az ellenzék politikai hirdetéséről..etc,...Mindezt nekünk kell pótolni,és elmondani NEM KELL FÉLNI !SZAVAZNI KELL NEKED ÉS MINDANNYIUNKNAK A FIDESZ ELLEN ÉS EGYBEN A JOBBIK ELLEN IS.Megjegyzem,hogy aki az LMP-re szavaz,az is a Fideszre szavaz.Ők most az "őfelsége ellenzékét"alakítják.Schiffer Orbán barátja és ügyvédje.Miről is beszélünk?
jancsik68
@tavaszi: ugy látszok,hiába jött meg a tavasz,a te eszed nem jött meg,meg maradt a libakergetők szintjén.Bajnainak a tökiben több van,mint a te besötétült fejedben.
spu00
Tényleg? AQ Mészáros L-nek van, volt a Libásokhoz, vagy a Dataplexhez hasonló ügye? vagy ez csak a szocik kiváltsága? Vagy 6,5 milliárdos csővezeték szerelési megbizása, ne talán tán dokumentáció nélküli 80 milliós teljesítése? Jelentkezzenek, ha tudnak ilyent, nyugtassanak meg bennünket, hogy Önök nem hiába verik a TAM-TAM-t.
Desischado
@amaramaistanna: Köszi az infót, már jól jött egy kis biztatás! Amit az lmp-ről, pontosabban schifferről írtál megdöbbentett. Ő tényleg orbán ügyvédje?!
amaramaistanna
@Desischado: Igen,de most,hogy a parlamentben vannak,szünetelteti a munkáját.Véletlenül elkerülhette a figyelmedet,mert elég sokszor emlegették.Nem volt véletlen az se,hogy nyáron együtt voltak Tusnádfürdőn is(Ott,ahol Orán paradicsommal megdobálták erdélyi fiatalok.).
Desischado
@amaramaistanna: Hát ezek szerint tényleg elkerülte a figyelmem. Köszi az infót, eddig sem volt nagy véleményem schifferről, de ezek után sz@rnak sem nézem, őt sem, és az lmp is elásta magát nálam örökre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.