A következő négy esztendőben a családok megerősítését kell a politika középpontjába helyezni – jelentette ki Kövér László szerdán Kalocsán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ha négy év nem volt arra elég, hogy egy kicsit is, de érezhetően javuljon a családok élet helyzete, akkor mire alapozza, hogy az emberek elhiszik szavait. Pont olyan helyekre születnek manapság a gyermekek sorban, ahol még 1 gyermek gondozási, nevelési feltételei sem biztosítottak! Nagyon sok esetben munkahelyek hiányában, de úgy tapasztalom,. még több esetben a munkanélküliség "védőszárnya" alá bújva, kerülik a munkát,nem is akarnak dolgozni! A családi pótlékok, gyermekek utáni juttatások jelentik ezekben a családokban a megélhetést. A bizonytalan, kilátástalan élet miatt, a felelősséggel gondolkozó családokban sokszor csak 1-2 gyermeket mernek bevállalni. Tudatosan terveznek,"hisz fel is kell őket nevelni"...
adrenalink
@modera: Meg Viktorodat sem illik túlszárnyalni.:-))
Kamcsatka
Kövér szájából jobban hangzana így: Ha nincs gyerek , nincsenek jobbágyaink.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dömdödöm
Ha nincs esélyegyenlőség ,béke , egyetértés , igazság ,életpálya , képzés ,munkahely ,
lakás ,megfizethető élelmiszer és közlekedés ,társasági élet akkor nincs gyerek és nincs jövő ! ezt értessétek meg velük végre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.