A régi bukott emberek újra összeálltak, és marakodnak a koncon, amelyet még meg sem szereztek – így kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője, hogy az MSZP-s Józsa István hétfő reggel az ATV-ben egy baloldali kormány lehetséges minisztereiről beszélt.

A szocialista politikus – az atv.hu összefoglalója szerint – azt mondta: ha a baloldali összefogás alakíthat kormányt, Bajnai Gordon a gazdasági ügyeket irányíthatná, Gőgös Zoltán az agrár-, Hiller István az oktatási, Fodor Gábor pedig a környezetvédelmi tárcát kaphatná. Hozzátette, ez a magánvéleménye, de ő benne van "a dolgok sűrűjében".

Selmeczi Gabriella budapesti sajtótájékoztatóján úgy reagált: nincs új a nevek között, ők "ugyanazok a politikusok, akik egyszer már tönkretették Magyarországot", akik nem képesek új programra, és semmit nem tanultak a múlt hibáiból.

"A régi bukott emberek álltak újra össze, és most igazából marakodnak azon a koncon, amelyet még meg sem szereztek" – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Nincs már konc , a 4-év alatt ,már a csont szilánkokat is elosztották ,most majd ,,kiürítik" és ujból megeszik !
Pisti271
A régi bukott ember 2010-ben megszertezte a koncot.
Ragaszkodik is hozzá, foggal-körömmel.
Most éppen egy sötét sarokba bújt vele, nem áll ki vitázni, hogy megvédje.
taglo
Nincs már konc , a 4-év alatt ,már a csont szilánkokat is elosztották ,most majd ,,kiürítik" és ujból megeszik !
taglo
(Mármint a fidesz és a csókosai )@taglo:
nyanya001
Már hiányoltam a Selmeczi tésasszon magasröptű hülyeségét ! :))
Hellcat
Választási törvény fideszhez való igazítása, külhoniak levélben szavazása, kampánnyal kapcsolatos szabályokkal ellehetetleníteni az ellenzéket, csalások (lásd másolda a pincében..."alá sem írtam mégis rajta vagyok jelenléti ívek"), sok kis párt létrehozása csalásokkal százmilliókból csak azért hogy még jobban megtévesszék az ellenzéki szavazókat, a fidesz eddig 3x annyit költött kampányra amint bármelyik másik párt. Na akkor mesélje el nekem ezek után valaki, hogy a fidesz nem ragaszkodik a hatalomhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.