Orbán Viktor legyőzné Mesterházy Attilát egy miniszterelnök-jelölti vitában, így a kormányfő inkább nagyvonalúan viselkedett, mikor nemet mondott a kihívásra, vélekedett lapunknak a Századvég stratégiai igazgatója. G. Fodor Gábor szerint nincs igazi tétje sem a vitának, sem a vita elmaradásának.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Milyen humánus O.V. amikor megkegyelmezett kihívójának azzal, hogy nem fogadta el a kihívást.
Megszállta a szentlélek, ezért megváltozott. Korábban ugyanis valami olyat mondott, hogy: " legyőzött politikai ellenfelednek ne adj kegyelmet öld meg" .
Így megváltozott volna, vagy másról van szó ?
1magyar
Én inkább Gyurcsányt tenném min.elnöknek, de Mesterházyban kellemesen csalódtam a kampánynyitó beszédét elég jól előadta.
Senara
Miért kell naponta más-más magyarázattal előállni , így már nyögvenyelős az egész . Az emberek csak azt vonják le , hogy tele gatya a kedves vezetőnek .
tavaszi
Mesterházit saját párttársai nem hagyták szóhoz jutni,állt a szinpadon mint egy szerencsétlen csomag-------egyelőre Orbán ha megjelenik,hagy ne folytassam...nincsenek egy súlycsoportban mamár...ez az orbán már nem a 2006-os ...azért Brüsszeli közvetítést nézve..és ahogy a fröcsögőknek angolul visszafellet...és helyre tette őket ..azért az nem semmi...tán egy mesterházival csak elbírna már ...embörök...van elég baja a baloldalnak...ne tetézzék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.