Az ellenzéki összefogás vezetői nyílt levélben szólították fel Orbán Viktor kormányfőt arra, hogy álljon ki vitára Mesterházy Attilával, a baloldal miniszterelnök-jelöltjével. Véleményük szerint ez "kutya kötelessége".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...mivel még sehol a földkerekségen nem vésték sem törvénybe sem kőbe ...hogy "kutya kötelességnek " mik az ismérveik...nos ez igy komolytalan . álltalában nem a befőtt teszi el a nagymamát...mégcsak nem is a a farok csóválja a kutyát ...köteles volna az elvtársaknak a mentelmi bizottságba is elmenni..mert lóvét kapnak érte...és szarnak rá elmenni. ...ha a Miniszterelnök úr úgy dönt,hogy hamisitó-sikkasztó- és hazudozó politikus szerű képződményekkel nem vitázik akkor nem fog vitázni...ha Bernadett fejetetejére áll akkor sem...majd az uj parlamentben...kapnak vitát az a pár coci akinek sikerül listán bekerülni...
joopapa
www.youtube.com/watch?v=2AFIWG7wuE0 Ezt a vitát elnézve nem igen hiszem hogy ki mer állni, tele a mini elnöki gatya!
Hellcat
@tavaszi: Látom becsületesen véded a gazdád menekülését :D Jó kutyus...jár a jutalomfalat.
human
@tavaszi: Kik is maradtak távol a mezőgazdasági ellenőrző bizottság ülésétől? Ja, a kormány emberei!!!
www.atv.hu/belfold/20131218-szegyelld-magad-angyan-kiosztotta-utodjat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.