Több tanár is kisebb fizetést kap Miskolcon, mert valaki kicserélte a szerződésük előlapját, amelyen a bérük is szerepelt – tudta meg a Blikk.

Elém tették a kétoldalas szerződést, hogy írjam alá a második oldalán. Furcsállottam, eddig egyoldalas szerződésünk volt – kezdte egy neve elhallgatását kérő pedagógus. – Az okiraton szerepelt, hogy egyetemi bért kapok, amely több tízezer forinttal magasabb volt, mint a korábbi fizetésem.

A megemelt összeget többtucatnyian azóta sem kapták meg, hiszen valaki – egyelőre ismeretlen okból – kicserélte a szerződések előlapját – írja a Blikk.

- Ezen pedig már főiskolai bér szerepelt – tette hozzá a pedagógus, aki mélységesen felháborodott a történteken, illetve azon, hogy eddig semmivel nem indokolták, miért vették vissza a fizetéseket.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem pontosan értem, hol itt a probléma?
A polgármester hazánkba menekült, romániai magyar,
akinél tehetségesebb égen-földön nem akadt a Miskolcon ill.környékén születettek között,
ezért választották meg,
az egyik kedves polgármester-helyettes meg ugyebár Zsiga Marcell, akiről tudjuk, kiféle-miféle
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@modera: Sajnos nem hiszem mert az első oldalt kicserélték még arra sem ügyeltek, hogy a tűzőgép helye ne ugyan ott legyen.
Desischado
Csalás csalás hátán! Ez a fidesz! Alig van olyan réteg, amelyikbe bele ne rúgtak volna! Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a szerződés semmis, mert jól mondták ketten is előttem, minden oldalt szignálni kell, mert csak úgy érvényes a szerződés, és ha ebben az esetben hiányzik a bérlap, akkor az már eleve hibás, tehát érvénytelen! Tündi, légyszi, erősítsd meg, hogy jól tudom e! Te vagy a szakember köztünk!
Pisti271
Emlékeztek még a Klubrádióra?
Ahol abba kötöttek bele, hogy a pályázat üres, tartalommal nem bíró,
(vagyis a lapok hátoldala) nem volt aláírva, mert az szerepelt a kiírásban,
hogy minden oldalt alá kell írni.
Nem akarták terhelni a tanárokat azzal a sok felesleges szignóval.
human
Akkor lesz baj, ha annyit csalnak, hogy már szokássá válik. Annyival elintézik hogy erre kaptak felhatalmazást, meg 2/3, meg a nemzet érdekében van ez is.
kukac50
Ez a Hoffmann Rózsa igazságos eljárása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.