El akarta árulni a a március 20-án életét veszett Welsz Tamás, kik rendelkeznek bissau-guineai útlevéllel, de nem a hatóságok, hanem a nyilvánosság előtt szeretett volna kipakolni – értesült a hvg.hu. A Simon-ügyben érintett férfi állítólag egészséges volt, gondjai az eljáráson kívül nem akadtak. Az összeesküvés-elméletek sokasodnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Pontosan. Ha MSZP-s politikusokról lett volna mondandója, nem egy rendőrautó megy érte, hanem egy TEK-es felvonulási oszlop, akik páncélszekrénybe ültetve viszik be a belügybe, aztán naponta minimum ötször nyilatkozott volna a Kossuth rádióban, miután még április 6-a előtt megírja ő is a könyvét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bencemacska: Időbe telik míg eldöntik kiknek a fényképét ragasszák bele ezekbe az üres útlevelekbe, hogy ne menjen ki azonnal az utcára 2-3 millió ember demokráciát követelve.
Ugyebár az MN-et is ki kell szolgálniuk, aki még nyolc MSZP-s képviselőre akarja ráhúzni a vizes lepedőt.
Főhet az ügyészség feje...
szablyafűrész
@F_Viktor: Helyes. Horváthra gondoltam. Kösz !
bence
Én ebben biztos vagyok ! Pontosan ezért kellett meghalnia !
Desischado
Tündinek igaza van! Ha az MSZP-re lettek volna terhelő bizonyítékai, akkor már diadalmenetben hordozták volna körbe az összes médiában! Nekem ez bizonyíték!
kukac50
Ez a második haláleset ami a Fidesz rovására írható, az első egy vállalkozó aki kénytelen volt a vállalkozását eladni mert Lázárnak nagyon kellett.
Most a Sólyom miatt és a birtokában levő információk miatt halt meg.
Következő ki lesz?
Dr. Felipe
Hát ja, ha a szocikról akart volna borítani akkor már párban turnézhatott volna zuschihusival a közmédiában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.