Törvénymódosítással tenné kötelezővé a választások előtti miniszterelnök-jelölti vitát a Jobbik.

Dúró Dóra, a párt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a kampány fontos részének tartják a programok ütköztetését, azt, hogy a győzelemre esélyes pártok vezetői, miniszterelnök-jelöltjei élő televíziós vitán vegyenek részt.

A választási eljárásról szóló törvényhez készített módosító javaslatuk szerint a vitát megrendeznék anélkül, hogy bárki kezdeményezi.

A Jobbik szóvivője szerint az emberek kíváncsiak, milyen jövőt terveznek Magyarországnak azok a pártok, amelyek mind a 106 egyéni körzetben tudtak jelöltet állítani. Ők egyenlő feltételekkel fejthetnék ki álláspontjukat a kulcsterületeken – érvelt.

Dúró Dóra kitért arra is: ha valamelyik párt mégsem képviseltetné magát, úgy – javaslatuk értelmében – a neki szánt időt egyenlő részben felosztanák a többi résztvevő között.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
@Meine Ehre heisst Treue: A nagy kérdés német nik néven írogató komán, hogy melyik nemzet érdekét képviseli? Ugye? Mert a Magyar nemzetét sajnos nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
análisdrabális
@Meine Ehre heisst Treue: A nagy kérdés német nik néven írogató komán, hogy melyik nemzet érdekét képviseli? Ugye? Mert a Magyar nemzetét sajnos nem.
Meine Ehre heisst Treue
@análisdrabális: Aztán miért nem a magyar nemzetét képviseli? Egyáltalán melyiket szerinted?
Tekla
@análisdrabális: A Jobbik , nem fasiszta szervezet , csak a hitgyülis-ek ráfogták , a többinek ,meg nem érdeke a realitás ismertetést. Birói határozat van róla , hogy sem nem náci, sem nem, rasszista, stb. De ezt a mind jobbról , mint balról lévő ellenzéknek nem érdeke szétkürtölni és a rágalmazást ,leállítani.
A Jobbik :
1.) Magyar érdekeket képviselő (nem a külföldiek segnyalására szakosodott , szolgamódon meghunyászkodó, kiárusító , haza áruló , mint az elmúlt 24 év pártjai.)
2.) Radikális ( radix= gyökér , gyökeres változást akaró párt , mert itt csak vagyon átmentés történt és egy következmények nélküli ország lettünk)
3.) Nemzeti ( Akinek magyarázat kell , az úgy sem értené)
4.) párt ( Szervezet melynek politikai elvek alapján szerveződően különféle tagjai lehetnek.)
análisdrabális
@Tekla: A Jobbik :
1.) Magyar érdekeket képviselő hát persze, orosz és iráni kapcsolatokkal és pénzből.
2.) Radikális az radikálisan idióták, olyan tagokkal aki: buzik,transzvesztiták,pénisz pumpások, egyszerű pornósok, adócsalók
3.) Nemzeti mondtam az a kérdés melyik nemzet érdekeit képviseli. Az Orosz? A Iráni?
4.) párt egyetértünk tényleg párt.
Desischado
Jobban tennék,ha hallgatnának! Csak próbálják a jófiút játszani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.