Szombaton jár le a nyomozás határideje abban az illegális fakitermelési és falopási ügyben, melyben Orbán Viktor veje is érintett lehet. A DK szerint a rendőrség el akarja tussolni az ügyet. A párt szóvivője azt mondta a hvg.hu-nak, az MTI munkatársa jelen volt ugyan sajtótájékoztatójukon, de közölték velük, hogy akkor sem tudósítanak róla.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ennél fontosabb dolgokról kell a hírekben beszámolni. A közmédiában olyan szintű lihegés folyik orbán bácsikáért, hogy simán le lehetne vele szinkronizálni egy szexfilmet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
A juhászt aki ugyanitt 150 forint értékben kaszált füvet előállították és a Bíróság elítélte. Diktatúrában ez így szokás.
kukac50
Ha valaki gallyat szed az erdőben azt megbüntetik,aki az egész erdőt engedély nélkül kivágja annak semmi büntetés nem jár. Ilyen az igazságos eljárás ma Magyarországon.
trenszmen
MI erre a megoldás?
Menni kell szavazni a fideszre, vagy az mszp-re :)
human
Tehát a fákat Tiborczék kivágták a valódi tulajdonosok tudta nélkül. Erre az állam büntetést küldött ki a vétlen tulajdonosoknak. Tehát a károsultak kaptak büntetést. Se fa és még fizetniük is kell. És ekkor Tiborczék megjelentek egy rendkívül pofátlanul alacsony ajánlattal. Szép új világ. Orbán tisztességes emberhez nem is adta volna a lányát.
human
Ez a két kép sem volt elég bizonyíték a rendőrségnek, hogy megtalálja a fatolvajokat:
img.444.hu/traktor1.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.