A Jobbik a mindenkor hatályos büntetési tételek kétszeresét szabná ki a bűnöző politikusokra, és eltörölné a mentelmi jogot is - mondta Novák Előd, a párt képviselője egy lakossági fórumon pénteken. Lehet, hogy nem érezzük közvetlenül a bőrünkön, de jóval nagyobb károkat okoz a politikusbűnözés, mint akár a cigánybűnözés - mondta a politikus. Arról is beszámolt, hogy pártja a börtönkörülményeket is gyökeresen megváltoztatná. "Én azt gondolom, hogy például egy szibériai börtön, az kellően elrettentő lehet akár a politikusbűnözők, akár más bűnözők számára... " - mondta Novák Előd.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na szar idők jönnek akkor a helyi jobbikosokra!!
soljanka
Ha-ha-ha.
Ezt még a legelvakultabb hívők sem veszik komolyan!!!
trenszmen
@soljanka: Hívők a fidesz-ben meg msz-ben vannak!
nezelodo
Na szar idők jönnek akkor a helyi jobbikosokra!!
soljanka
@trenszmen: Ki beszél itt Fideszről, meg MSZP-ről?
Nem Jobbikos cikkhez szóltam hozzá?
Dr. Felipe
Mert a Jobbikban nincsenek politikus bűnözők? Hát az tényleg durva lenne ha maguk ellen hoznának törvényeket. Ennyire idiótának még én se nézem őket.
kkalman
Ez annyira durva, hogy ezt még Novák Előd se hiszi el, vagy képzeli komolyan. Ez csak egy választási lózung, hogy szavazatokat nyerjenek ápr. 6-án.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.