A tegnapi napon a Koby nevű alkotó tartotta kiállításmegnyitóját a Kocka nevű helyen. A rendezvényt korábban befenyegette számos szélsőjobboldali szervezet, mivel nem tetszetek nekik a kiállított tárgyak. A fenyegetést be is váltották. Tegnap a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági mozgalom 10-15 kopasz fekete egyénpólóban lévő tagja zavarta meg a rendezvényt. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@geo: "Megsérteni senkit nem akar, szeretne inkább elgondolkodtatni mindenkit arról, hol is tart a világ. Hogy állunk a tömegtermeléssel, az atomenergia kérdésével, a diktatúrával, a diktátorokkal, a hitünkkel és vallásunkkal, a hazafiságunkkal, a korrupcióval és számtalan olyan kérdéssel, melyekről még mindig tabu beszélni. A kiállítás alapján kirajzolódik, Koby szerint mit kívánhatunk a magyar nemzetnek. Több felelős politikust! Kevesebb eltüntetett 240 milliót! Gyűlölet és kirekesztés nélküli egészséges, európai szellemiséggel megtöltött hazaszeretetet!" librarius.hu/2014/03/20/koby-bemutatja-szavazz-kossuthra/

Az Alaptörvényt egyébként én nem fogadom el, a születése körüli körülmények miatt, és mert 90%-ával nem értek egyet. Úgyhogy rám nem vonatkozik, legfeljebb rám lehet erőltetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
@nemkati: Magánügy hogy kinek mi a kultusza. Gúny a jóízlés védelmében?
nemkati
@geo: Ne gúny? Mondd szépen, mit szeretnél?
leszúrt rittberger
@bögöly: Neked kéne a fogaidat megrendezni, könyvégető büdös náci.
geo
@nemkati: Tiszteletet a szenteknek, büntetést a szentek ócsárlóinak. Ezt egy óvodás is tudja.
nemkati
@geo: És sajtószabadságot, független médiát, és szabad véleménynyilvánítást.
Darthon1
Megnéztem a képeket, ennek a Kobynak én is átrendezném a micisapkatartó testrészét! Korán idézettel miért nem mer viccelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.