Budapest tele van Zuschlag Jánosnak a napokban megjelent könyvének óriásplakátjaival. Hány plakátot helyeztek ki, mennyiért, és ki állta a számlát?

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi ebben a titok, mindenki tudja: fidesz + kozpenz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
@nahát: Azoknak a könyveknek ki fizette a kiadását?
A Narancsbőr kiadója a Tény Kft.
Kálmán Olga rákérdezett az Egyenes Beszédben,
Ferenczi Krisztina azt felelte, ez őt és a lányát jelenti.
Pisti271
@nahát: Hozzátennék még annyit, a jó bornak nem kell cégér. :)
A Narancsbőr fogy óriásplakát nélkül is, a Fidesz pedig azzal együtt is veszít.
Desischado
@nahát: Bocsi, véletlenül nyomtam gombot!
Desischado
Nem kell ehhez találgatni, a fidesz, közpénzből!
evacica
@Pisti271: Én is most olvasom ezt a könyvet és forog a gyomrom tőle! Elképesztő, hogy ebben az országban mit meg nem mer valaki tenni mert a miniszter elnök barátja.Olyanok lettünk mit egy banán köztársaság, itt Európa közepén, Felháborító, hogy embereket hogyan tesznek tönkre és aláznak meg félművelt emberek .Ezt egy tisztességes demokratikus országban nem lehet következmények nélkül megcsinálni! Egy nyugati demokratikus országban ilyenkor egy politikus lemond és eltűnik, a közéletből mert A TISZTESSÉG EZT KÍVÁNJA! Ezt a könyvet elolvastatnám minden elvakult fidesz imádóval hát ha leesik szemükről a fátyol, de főleg a jobb oldali értelmiséggel!
evacica
@Pisti271: Zushlag oda való ahol most van a fideszbe, csak az a baj, hogy előbb az MSZP be kötött ki pedig neki a fideszbe a helye! Egy jellemtelen hazug ember, mert ha egy szó is igaz lenne abból amit ebben a szennyben összehazudik, azt a bíróságon mondta volna el, hogy ne üljön 6 évet! Mi az, hogy semmi közünk, hogy ki az aki fizeti ezt a mocskot és hazugságait, hisz a mi pénzünket költi ez is a kampánya egy része!Amit ennek a gerinctelen senkinek adtak inkább az éhező családoknak és gyerekeiknek adták volna azt a pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.