Stratégiai együttműködésről, elsősorban az önkéntes hálózat erősítéséről szóló nyilatkozatot írt alá az Ökumenikus Segélyszervezet (ÖS) és a Magyarországi Evangélikus Egyház szombaton. Az eseményen személyes élményeiből merítve előadást tartott az önkéntes munkáról Lévai Anikó, a szervezet jószolgálati nagykövete.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
micsoda idéttlen felvezetés ??? "lepaktált!!!...két vallásos társaság ugyan mit paktált le...jaaaaaaaaaaaa...mert Anikó ott van...jaaaaaaaaa...mert egyébként ha ő nincs akkor nincs "pakta"...micsoda súrbunkó megközelités...istenem...
tavaszi
@Horizont: Mennyi földje van??? tudod -e??? ...elmondanám a családunknak tö földje van ...mint Orbánéknak...
nezelodo
Látom kipihented magad az éjszakai műszakkezdés előtt barátom, és humorodnál vagy! Finom irodalmi nyelven osztod az észt! Még hogy két vallásos társaság, majd jön a férjeura és helyreteszi őket: "Csuhások, térdre imára, énértem!"

Az evangélikusok többet érdemelnének önmaguktól, meg az országtól is. Sok, kevésbé szép emlékű esemény tűnt el nyomtalanul, ez sem tart örökké, a békepapok ténykedése azért hamar visszatért, de elmúlik majd újra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.