Nem állt meg az ezüst tányéroknál Orbán, estére az országot is visszaszerezte az M1-en. Visszaszereztük az országot a magyaroknak – értékelte kormánya elmúlt négyéves munkáját a miniszterelnök szerdán Az este című műsorban.

Az eredmények közül kiemelte az új alaptörvényt, a gazdasági összeomlás elkerülését és a korábban rosszul működő rendszerek átalakítását. Jelezte ugyanakkor, hogy még sok tennivaló van: az oktatásban például meg kell állítani a teljesítménygyengülést, az egészségügyben pedig meg kell erősíteni a háziorvosi rendszert.

A kormányfő közölte azt is, hogy a nonprofit közszolgáltatási rendszer kiépítésén keresztül lát lehetőséget további rezsicsökkentésre a háztartásoknál, de "az igazi nagy lépés most az lenne", ha az energia ára az iparnak is olcsóbb lenne.

Orbán Viktor kijelentette továbbá: ha megszületnek a szükséges bírósági ítéletek, várhatóan május végén, a most még bajban lévő devizaalapú lakáshiteleseket is kihozzák a jelenlegi reménytelen helyzetből.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tulipánfa
Nem visszaszereztük, hanem megszereztük az az ország anyagijait és a törvényeket, szabályokat úgy alakítottuk, hogy "törvényesen" , kontraszelektált hívőinknek kedvezve, oszthassuk szét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szjupermen
@Tekla: Azok a hozzáértők eszement hazugok. A hazai beruházások több mint 90%-a EU-s pénzből keletkezett. Járj-kelj az országban és sorra láthatod a sok táblát, ami azt mutatja, hogy mőgötte ami épült, az Unió fizette. Egyébként ki más fizetné? Vona, Novák, Zagyva? Ne röhögtess. Nálunk nincs tőke, ami meg van, az néhány kormányközeli kezében van.
"termelőinket , akit adó is súlyt " Vajon ezt is az EU rótta ki a termelőkre?
Egyébként melyik termelőre gondoltál? Aki átragasztja a szavatossági cimkét, vagy aki a disznóhúst megfesti és marhaként árulja. Netán aki a piros paprikát ólmozta, majd téglaporozta? Vagy ezt is az Unió parancsolta nekik? Na és mint mindíg: tisztelet a tisztességes, becsületes termelőknek, akik szerencsére többségben vannak. .
szjupermen
@furfang: Mesélnél nekem valamit a "nemzeti érzelmüek" jelentéséről?
Tekla
@libelle: Az kizárt , hogy ilyen helyen láttál volna , meg termeljük amit megeszünk és magán személytől szerezzük be azt ami kell! Természetes anyagokat használok . Puritán egyszerűségben élek.Jól érzem magam így.
furfang
@szjupermen: Ha neked mesélni kell róla, akkor nem mesélek, ez nem mese, hanem érzelem, vagy van vagy nincs.
szjupermen
@furfang: Tudod, azért kérdeztem, mert egyesek kisajátítják a jogot, a "nemzeti érzelem" használatára. Ráadásul olyanok, akik a legtöbbet ártják időnként a nemzetünknek. Attól, hogy nem úgy látom, látjuk a dolgokat mint ők, lehet, hogy nemzetibb érzelmü vagyok, vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.