A Nemzeti Választási Bizottság szerint az esélyegyenlőség alapelvét sértette meg az ATV és a Népszabadság azzal, hogy olyan vitákat hirdettek a honlapjukon, amelyeken az egyik jelölőszervezet - a Jobbik - szakpolitikusai, illetve egy másikon a miniszterelnök-jelöltje nem vehetnek részt. Az ATV és a Népszabadság fellebbez a határozat ellen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Tudtommal az ATV nem köztévé, ezért a műsorait úgy alakítja ahogy akarja.
Egyébként a Hír Tv, arról ismert, hogy vendégeit pártok szerint egyenlő arányban hívja meg ? A köztévé kínosan ügyel az arányok egyenlőségére ?
Yoda69
A nemzeti (fideszes) valasztasi bizottsag miert nem nyomoz a valasztasi ajanloivekkel kapcsolatban amikor evidens csalasrol van szo? Csak nem mar megint ez a franya orbani kettosbeszed es pavatanc?
Senara
Az egyik (generalisszimusz ) kajakra nem megy el , hivatkozik mindenre Simonra , megaláztatásra . Egy másikkal meg nem akarnak vitatkozni Az egyiknek lehet a másiknak nem ? Mellesleg parasztvakítás az egész , Jobbik sem akarja komolyan ! A választási bizottság szerin ez jogsértő :.-((( Menjenek a retekbe .
coyote3
Ez az a "Nemzeti Választási Bizottság, amelyik némán, szó nélkül hagyja és tűri a választási aláíróívek másolását? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.