A kormány 15 millió eurót, 4 és fél milliárd forintot fizetett, hogy a gyűjtemény egy része Magyarországra kerüljön. Kiderült azonban, hogy az összeg nem a vételárat takarja: a tárgyak továbbra sincsenek a magyar állam tulajdonában – írja a Hír24.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a mentősök meg nem tudnak működni.
Nííínóóó-nííínó...
- Hol a beteg?
(szívinfarktussal fekszik a földön)
- Meghoztuk a Seuzo kincset!
(a beteg azonnal felkel és és jár)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
a mentősök meg nem tudnak működni.
Nííínóóó-nííínó...
- Hol a beteg?
(szívinfarktussal fekszik a földön)
- Meghoztuk a Seuzo kincset!
(a beteg azonnal felkel és és jár)
A Tündik bündije
"A tárgyak továbbra sincsenek a magyar állam tulajdonában."

Persze, mivel a jogi procedúrák még javában zajlanak. Akkor miért fizettünk 4 és fél milliárdot? Egyszerű.

- Na mennyi az annyi havercsávó?
- 15 millió.
- Nesze itt van, csak adjad gyorsan mer' lekésem a választásokat.
dömdödöm
nekem elég gyanús hogy a szaudarab látogatás után pár nappal érkezett az eszcájg fele , nem kizárt hogy az olajszőkéknek volt némi közük a lenyúlásához :-(
dömdödöm
és volt még valami ami más ügy de azért megütötte a fülemet
metroátadásnál a tarlós asszonta hogy nem érti miért eu támogatásból kellett
megépíteni a 4 -es metrót miért nem az orosz államadósság fejében ?
Mennyivel tartoznak nekünk a ruszkik ,mióta és és ha igen paks 2 ért miért kell kölcsön kérnünk miért nem fizetik ők a - tól z -ig.
A Tündik bündije
@dömdödöm: 1993-ban a magyar állam képviselői megjelentek a new yorki bíróság előtt de egy több hetes procedúra, majd egy egészen rövid mérlegelés után a bírónő kijelenti, hogy az ezüstkincs továbbra is Lord Northampton tulajdonában marad mindaddig, amíg a felperes hitelt érdemlően nem bizonyítja, hogy a tárgyak valóban őt illetik.

Magyarul szólva jogerős bírósági ítélet van arról, hogy a kincs tulajdonjoga NEM a miénk. A világ hülyéje a drága elnökünk. Előbb az oroszok húzták le róla/rólunk a gatyát is Pakssal, most meg 4 és fél milliárdot csengetett ki valamiért, amit nem is vett meg.
1magyar
Mert a nép iránt érzéketlen kormányunk van.Herdálni a pénzt - ahhoz értenek.A nép meg dögöljön éhen - munkahelyteremtés már rég elfelejtődött, mármint az ígéret is.
dömdödöm
@A Tündik bündije: én úgy emléxem hogy egy módon lehetett volna kétséget kizáróan bizonyítani hogy itt találták ha előkerül és valaki beszolgáltat az itthon eladott kisebb darabokból elég ha csak 1 -et ami teljes bizonyosséggal a lelet része . Szemtanúk elmondása szerint voltak olyan ezüst poharak kisebb edények amik magánszemélyekhez kerültek . Mivel a sümegi halála ugyan öngyilkosságként lett lezárva a halálának körülményei egy estleges seuzo ezüst hazai előkerültével újra megnyithatja az aktát mert olyan jelek mutatkoztak hogy lehetséges az anyagi haszonszerzés céljáből elkövetett emberölés bűntette. Akinél van is egy darab
a kincsből az sem merte beszolgáltatni annak ellenére sem hogy ezzel a felbecsülhetetlen értékű lelet tulajdonjogát kétséget kizáróan lehetett volna bitonyítani . Senk nem akar gyilkosság gyanújába keveredni mert az új nyomozati technikákkal
vissza lehet már fejteni a történetet és akár egy darab útját ami elvezethet a feltételezett gyilkos -gyilkosokhoz . Porosodik jó pár darab belőle magyar polcokon
ebben biztos lehetsz !
análisdrabális
A stadionos tahót el kell takarítanunk különben jön a feudalizmus!
Ne feledjétek, aki a jobbikra szavaz az a stadionost támogatja!
1magyar
Az ilyen pazarlások helyett inkább vissza kellett volna állítani az 55 és 58 éves nyugdíjkorhatárt, mellette ha valaki dolgozni akarna elmehetne ha talál munkahelyet.
Egyik párt sem tud annyi munkahelyet teremteni,hogy minden aktív dolgozni tudjon.
joopapa
Szerintem azért vette meg a csuti, mert eltűnt a családi ezüst :) Ja és occo nem drága, a hülyének is megéri hát még a csutinak :)
Pisti271
@dömdödöm: "Mennyivel tartoznak nekünk a ruszkik "
index.hu/gazdasag/vilag/allam1221/
Tisztességes és jó megállapodás született az orosz államadósság rendezéséről- jelentette be Medgyessy Péter kormányfő, aki hivatalos moszkvai látogatásáról tért haza szombaton. Az alku alapján a magyar állam egy hónapon belül 90 millió dollár készpénzt kap Oroszországtól.
Oroszország 36 százalékos árfolyamon rendezi adósságát Magyarország felé, ami 5 százalékponttal jobb annál a megállapodás-tervezetnél, amelyet még az előző kormány dolgozott ki.
dömdödöm
ez 2002 -es cikk akkor még nem volt 4 -es metro terv sem @Pisti271:
Pisti271
@dömdödöm: Ez azért régebbi történet. :)
A M4-es metróvonal építésének ötletét a Budapest és környéke Közlekedésfejlesztési Terve 1972-ben fogalmazta meg. 1976-ban határoztak arról, hogy az építést 1978-ra előkészítik. A következő évtizedben a beruházást pénzügyi és ütemezési szempontból többször is elhalasztották. 1991-ben a Fővárosi Közgyűlés döntött a tenderkiíráshoz szükséges dokumentációk elkészítéséről. 1996-ban elkészült a megvalósíthatósági tanulmány, a költségek megosztásában pedig 1998-ban a Kormány döntött. 1998 novemberében a Kormány kivonult a beruházás mögül. A szerződés végül 2003. év végén került aláírásra.
hu.wikipedia.org/wiki/M4-es_metr%C3%B3vonal
coyote3
Tehát a zsírdisznó megint hazudott :))))))))))))))))))))))
Meine Ehre heisst Treue
@A Tündik bündije: Ráadásul innen lopták el annak idején, ez az idióta pedig fizet a jogos tulajdonunkért!
análisdrabális
@Meine Ehre heisst Treue: Ilyen az amikor a "nagy vezető" külpolitikai súlya egyenlő a nullával.
Ne feledd aki a jobbikra szavaz ez a nullát támogatja!
geo
Nem hazug a Kormány Viktor. Megmondta hogy a családi ezüstre kellett.
Meine Ehre heisst Treue
@análisdrabális: Az első megjegyzéssel csak egyet érteni lehet.
Ami a másikat illeti: egyrészt nem megyek szavazni, másrészt pedig ezt már alaposan körbejártuk, emiatt nem foglalkozom a Jobbik mások szerint betöltött helyzetével.
análisdrabális
@Meine Ehre heisst Treue: Tegyük fel hihetetlenül jól szerepel a jobbik , 25% a stadionos meg marad hatalmon, vagyis nem változik semmi.
Ha otthon maradsz sajnos szintén a stadionost támogatod :(
Desischado
Agyam dobom el menten! Akkor nem is a miénk?!?!?!?! Akkor mire fizettünk?! Arra, hogy két évig mutogassuk?!?!?! Hogy az a radai... a többit nem mondom ki hangosan?! Én munka nélkül itthon vagyok 22 000 ft-os segélyen, ez a rohadék meg rázza a rongyot?!
Meine Ehre heisst Treue
@análisdrabális: Így igaz, sajnos. Minél nagyobb a részvétel, annál több szavazat szükséges a narancsos rablóhorda győzelméhez. Én azonban egyik politikus érdemtelen jólétéhez sem szeretnék a szavazatommal hozzájárulni (bár így is részese leszek a történetnek bizonyos formában). Régen elegem van abból, hogy 4 évente egyszer azért van szükségük ránk, hogy megválasszuk őket, aztán nagy ívben sz@rnak a választókra, maximum látszat intézkedéseket tesznek. Amíg nem érzem a bőrömön a pozitív változást, addig egyikből sem kérek.
Legyenek visszahívhatók az őket választó nép által!
pityuka
@Meine Ehre heisst Treue: Érthető a hozzáállásod, de jelen esetben nem elfogadható. Ezt a rákos daganatot ki kell vágni most(!) az ország testéből, mert ha nem, a következő négy év alatt Magyarország meghal.
Meine Ehre heisst Treue
@pityuka: Számomra elfogadható.
Igen ki kell vágni, de nem parlamenti választással. Legegyszerűbb megfelelő szabályt kreálni és betiltani az mszp-ét és a fidesz-t.
A másik pedig a Végső Megoldás lenne...
kukac50
Nem áll olyan jól az ország,hogy ezt most kellett volna a felügyeleti jogot megvenni.
Mert nem tulajdonjogról beszélünk.
bakegya
CSAK A FIDESZT AJÁNLOM A POLT ÚR FIGYELMÉBE-SOKKAL JOBBAN MINT BÁRMELYIK KISPÁRTOT!-mert ha nem vette volna észre...???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.